Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Heim, Xerath, Rammus, Sivir i owiele więcej

Deltasit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej dzisiaj chce wam przedstawić nowości dotyczące postaci powyżej wymienionych 1 Heim dostał nowe umiejętności + dostanie niedługo nowy wygląd. 2 Rammus otrzymał VU i prezentuje się świetnie. 3 Xerath otrzymał calkiem niezłe umiejętności globalne dzięki którym siega dość daleko być może dostanie VU. i Sivir już ma odnowione ikony skilli wygląd juz jest gotowy lecz nie wszyscy go widzieli.

Tutaj macie link http://www.surrenderat20.net/

"Zło nadchodzi a nie to ja :) "

Deltasit

Pro Player Riot Games

Opublikowano

VU mojego main junglera <3

Heimera? Ta tez lubie nim junglowac xD

ogolem to mysle ze niepotrzebny rework xeratha, mial mocny late, troche slabsze early ale dowiemy sie czy wyjdzie mu to na dobre :>

Opublikowano

gówno gówno!

basic attacki Xeratha zabierają mane? no to już wolę grać Karthusem - na to samo wyjdzie bo przydatniejszy bo ma slowa i ulta xD

Opublikowano

Myślę że te zmiany wyjdą na dobre tym postacią. Xerath nie był widywany z powodu trudności a teraz powinien częściej gościć na rankedach itd tak samo heim. Do tego wyciekły jakieś info na temat VU zileana ale co zmienią nie wiadomo :)

Deltasit

Pro Player Riot Games

a i dodatkowo jak wiecie że były gry 5 ashe vs 5 ashe to riot obiecał zrobić taki tryb prawdopodobnie będzie się zwał "One for All" jakoś tak ale ważne że dostaniemy taki tryb dzięki graczą którzy pogrzebali w plikach :) tutaj zródełko http://www.surrenderat20.net/2013/10/official-statement-on-one-for-all-mode.html :) powodzenia w grzebaniu

Deltasit

Pro Player Riot Games

Opublikowano

Mnie tylko przeraża że Xerath nie jest widywany na rankedach ani na normalach a jest bardzo strong pickiem

i do tego jeszcze go bufują to jest totalna porażka nie dość że jak w early i jak w late na 2 skille każdego ma.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Czyli w skrócie zmieniają nie w mecie postacie, ciekawe czy będzie tak jak z karmą, teraz to mało kto nią gra :>

Czy Ty do jasnej cholery możesz nie wstawiać po wszystkim co nadchodzi te swoje

"Zło nadchodzi a nie to ja :) " Deltasit Pro Player Riot Games

Opublikowano

Deltasit.

1) Piszesz że zgapiłeś nick po Riot gamersie.

2) "Zło nadchodzi, a nie, to ja." ....,,,,, - Weź sobie trochę przecinków i kropek, bo Ci brakuje.

3) Wstaw to sobie do sygnatury, bo wkurwiasz.

@top

Tak, fajnie, że wreszcie coś z Heimem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...