Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rady

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, chciałem spytać czy są jakieś rady co do wychodzenia z ,,elo hell'' ( SILVER V ) wygrałem tam tylko 1 rankeda z czego przegrałem z 20.. Może są jakieś konkretne postacie którymi łatwo carrować? np. Fiora? albo ogólne rady jak poprawić grę. Nie wiem czy to do końca moja wina że nic nie wygrywam bo mam czassem tam 10:2 a i tak nic ludzie z mojego teamu nie robią... To gra 1vs9. HELP

Opublikowano

Graj na midzie, ahri, zed, fizz, kassadin, orianna.

Umawiaj się na ganka z junglerem na mida, zabijasz mida i lecisz na bota. Oddajesz im tam kille. Farmisz ostro.

Mów im co mają robić (jeśli uważasz, że to oni są słabi a Ty pro)

Na tym się opiera soloq w piasku XVIII

Opublikowano

Graj na midzie, ahri, zed, fizz, kassadin, orianna.

Umawiaj się na ganka z junglerem na mida, zabijasz mida i lecisz na bota. Oddajesz im tam kille. Farmisz ostro.

Mów im co mają robić (jeśli uważasz, że to oni są słabi a Ty pro)

Na tym się opiera soloq w piasku XVIII

Problem jest też w tym że nie bardzo się odnajduję w carrowaniu. Nie umiem za bardzo rozkazywać gdzie mają iść i co mają robić ;s Fizzem dałbym radę sie wycarrować do silv 4/1/gold?

Opublikowano

Pewnie, Fizz to świetny champ na takie dywizje imo. Co prawda Syndra też dobra bo ludzie z Piasku XVIII nie wiedzą co ona robi ale potrzeba kogoś bardziej mobilnego aby lepsze i szybsze ganki robić. Syndrą mogłoby nie wyjść

Opublikowano

Jeżeli nie potrafisz carrować, to polecam grać OP junglę, wtedy pomagasz innym w carrowaniu. Grając np. Tryndą możesz grać w late sam (nie zawsze, zależy od enemy).

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

silver 5 siedziałem 5 dni to tak 14 meczy

rada : zacznij grać lepiej to wyjdziesz no i grać duo

Zacznij grać lepiej to nie odpowiedź.. ja chcę wiedzieć JAK a nie poprostu że mam zacząć.. to to ja wiem. Możemy zagrać razem duo jak chcesz jak taki jesteś pr0

Opublikowano

Hi, chciałem spytać czy są jakieś rady co do wychodzenia z ,,elo hell'' ( SILVER V ) wygrałem tam tylko 1 rankeda z czego przegrałem z 20.. Może są jakieś konkretne postacie którymi łatwo carrować? np. Fiora? albo ogólne rady jak poprawić grę. Nie wiem czy to do końca moja wina że nic nie wygrywam bo mam czassem tam 10:2 a i tak nic ludzie z mojego teamu nie robią... To gra 1vs9. HELP

Nie graj jungli na tym elo bo zjeby będą cie tylko flejmować że przegrywają przez cb linie bo 0 ganków etc etc, no chyba że ogarnisz te jungle najlepiej ze wszystkich pozycji w teamie.

Graj duo,bierz op champy.

Mid Fizz,Kassa,Zed,Swain,Gragas,Ahri

Top Aatrox,Jax,Jayce,Renekton,Nasus,Riven.

Jungle Amumu,Malphite,Hecarim,Jarvan,Zac,Fiddle

Staraj się nie pickować ich pierwszych ale na lastpicka,wtedy cie nie skontrują, zresztą na Silver 5 ciężko mówić o counterowaniu bo tu nie zbanujesz Kassadina i weźmie go jakieś kompletne gówno które nie umie nim grać ale : wziouem bo nie zbanowały i kassa jest op xpeke ende kerował.

Sam staraj się dobierać championy pod team i kontrowanie danej lane.

Widzisz 5 z wrogiego teamu na bocie ? Twój team płacze omg noob trynda come bot report ? Nie idź tam tylko pushuj topa,pushuj i będą musieli się wrócić, jeśli twój team mądry to nie będzie się bił tylko tulił towera.

Pushuj ile możesz i co możesz,farm ile wlezie,oddawaj fragi komuś kto widzi że ogarnia ale nie wszystkie, Fizz z 2 fragami w early robi sieczke z gry.

Kupisz mi bekon ?

Nie rozkazuj teamowi tylko napomnij delikatnie, can u push ? can i blue ? gj team itp, jak ktoś jest wybitnym debilem to go mutuj.

Co do pana co siedział w silverze 5 dni, NO ONE CARES, czyli na polski chuj to kogo obchodzi prosze wypierdalać z tematu jak się nie ma nic do powiedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...