Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Światła, Noktowizor FPS

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Cs'em. Gram sobie teraz na zombie modzie i nękają mnie spadki fps na niektórych mapach lub gdy mam włączony noktowizor lub rzuconą flarę, włączoną latarkę. FPSY spadają do 5-10 i się nie da grać, a na zombie to podstawa. Gdy nie ma nigdzie żadnego światła, lub patrze się w ziemię to mam normalnie 60 fps+. Jest jakaś komenda zmniejszająca detale świateł lub coś w tym stylu? Albo całkowicie wyłączająca je? Bo przychodzi ktoś z latarką i pograne.

Bez świateł :

xnem.jpg

Z flarami :

lk2a.jpg

Kompa mam dobrego, tylko karta graficzne zintegrowana z intela boli, ale bez przesady żeby światła aż tak działały na to. Lol mi na 50-60 fpsach chodzi, a CS na 5? WTF.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Co się dziwisz po zintegrowanej karcie graficznej. Cs i lol mają podobne wymagania... (lol trochę lepsze, ale na prawdę niewiele). Wyłącz synchronizację pionową w ustawieniach karty graficznej (nie wiem czy w intelu zintegrowanym się da)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...