Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co chcielibyście zobaczyć nowego na serwerze survival + gildie

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was drodzy gracze. Mam małe pytanie do Was. Z racji tego, że serwerów survival + gildie jest pełno, a ja posiadam mianowicie taki, chciałbym się dowiedzieć co Wy byście chcieli na takim serwerze. Obecnie posiadam autorsko wygenerowaną mapę, arenepvp, parkoury, minigry. Co Wam by się podobało na takich serwerze, co chcielibyście od tego serwera i co serwer mógłby wam zaoferować. Proszę o pomoc. Wszystkie sensowne wypowiedzi nagradzam lajkiem. Wszelki spam zgłaszam.

Opublikowano

Chodziło mi tu, żeby nie było modów technic, tylko np.: Biomes o plenty, backpack, battle towers, itp.,

Nie chcę od razu divine RPG <- nie pasuje na serwer

Opublikowano

A mam do Was takie pytanie. Chcielibyście na takim serwerze sklepy?? W sensie można sprzedać surowce typu diament, stone itp. i zyskuję się kasę. Za tą kasę można kupić enchanty.

Opublikowano

Pomysł z virtual coins jak najbardziej trafiony! Serwer survival + frakcje i do tego dużo dodatkowych atrakcji powienien się przyjąć, gracze po za zwykłą rozgrywką mogą się "rozerwać"- zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

A może jakieś nowe itemy,co byłyby artefaktami,o co gildie musiałyby walczyć? ;p

Opublikowano

Napewno autorskie pluginy, ogarniętą administracje, tanie rangi. Napewno ogarnięty spawn nie jakieś ... z diaxów itd. Dużo slotów ponieważ to są gildie nie FB więc myślimy prędzej już o 100 +. Napewno nie serwer na hostingu ponieważ, hostingi tylko lagi oferują za duże pieniądze więc mówimy tutaj o dedyku.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Napewno autorskie pluginy, ogarniętą administracje, tanie rangi. Napewno ogarnięty spawn nie jakieś ... z diaxów itd. Dużo slotów ponieważ to są gildie nie FB więc myślimy prędzej już o 100 +. Napewno nie serwer na hostingu ponieważ, hostingi tylko lagi oferują za duże pieniądze więc mówimy tutaj o dedyku.

Autorskie pluginy się pojawią, administracje ogarniętą posiadam, rangi też są tanie. Spawn jest ładny w stylu średniowiecznym. Slotów będzie na start 50, ponieważ nie ma sensu dawać więcej. Będą gracze, będzie powiększenie slotów. Na razie serwer na hostingu. Zobaczymy potem co będzie z graczami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...