Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rework skills Heimerdinger

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi jakoś nie podpasował. raczej nim nie będę grał. Lecz, zobaczymy

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Będzie coś na miarę Kha'Zixa, pewnie upgrejd do poszczególnego skilla co idzie na wielki +

RIOT pisał, że w patchu 3.13 będzie Heim co mnie strasznie cieszy, bo jedynie gdzie był przydatny, to był ARAM.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Te mini rakiety hextech będą z byt op teraz po 500 biora a 10 naraz ? ... Te skille nie przejdą..

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Przetestowałem go, W jest fajne, E wreszcie szybciej leci a Ult przynajmniej będzie częściej używany. Aczkolwiek denerwuje mnie że już nie można zostawić turreta na innej lini, ponieważ przestanie działać i po chwili zniknie, dodatkowo zasięg turreta jest zdecydowanie za niski, żaden przeciwnik nie będzie stał na tyle długo w zasięgu by stracić przynajmniej trochę zdrowia. Cieszę się że już na 1 levelu na Q możemy ustawić 3 turrety, aczkolwiek trzeba czekać sporo czasu.

Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że Riot zwiększył mu manacosty na W i E, natomiast Q zabiera 20 many/turret i daje nam "tool kit" dzięki któremu możemy stawiać kolejne wieżyczki.

Niezbyt podoba mi się jego nowy pasyw, który nie różni się od poprzedniego, aczkolwiek jedna ze zmian trochę mnie zdziwiła. Jak wiadomo, pasyw Heimera dawał regen dla sojusznika jak i wież na linii, teraz pasyw będzie dawał leczenie Heimowi, sojusznikowi i JEGO wieżyczkom, a sądząc po predyspozycjach nowych wieżyczek Heimera, to można wywnioskować że po części dobrze że Heim teraz też będzie mógł korzystać z własnego pasywa, aczkolwiek fakt że "przytulanie' wieży u starego Heimera było bardziej pożyteczne.

Na początku wydawało mi się że jego W jako skillshot to słaby pomysł, aczkolwiek ich zasięg pozwala na dobijanie przeciwników zza ściany (tak ściągnąłem 2 na PBE, przez ścianę). Ult dodatkowo pozwala na niezłą miazgę z przeciwników.

Zauważyłem także że jego granat nie zapewnia teraz silence/stun, co było po części przydatne, teraz będzie oferował slow/stun.

To chyba tyle z moich obserwacji nt. Heimera na PBE, grałem nim jedną grę, teraz zagram 2 raz i tym razem wymaksuję Q pierwsze i zobaczę jakie zmiany nastąpiły.

Opublikowano

Na PGL będzie dobry, ale i tak nie sądzę że ludzie będą nim grać, może przez pierwsze dni.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przetestowałem go, W jest fajne, E wreszcie szybciej leci a Ult przynajmniej będzie częściej używany. Aczkolwiek denerwuje mnie że już nie można zostawić turreta na innej lini, ponieważ przestanie działać i po chwili zniknie, dodatkowo zasięg turreta jest zdecydowanie za niski, żaden przeciwnik nie będzie stał na tyle długo w zasięgu by stracić przynajmniej trochę zdrowia. Cieszę się że już na 1 levelu na Q możemy ustawić 3 turrety, aczkolwiek trzeba czekać sporo czasu.

Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że Riot zwiększył mu manacosty na W i E, natomiast Q zabiera 20 many/turret i daje nam "tool kit" dzięki któremu możemy stawiać kolejne wieżyczki.

Niezbyt podoba mi się jego nowy pasyw, który nie różni się od poprzedniego, aczkolwiek jedna ze zmian trochę mnie zdziwiła. Jak wiadomo, pasyw Heimera dawał regen dla sojusznika jak i wież na linii, teraz pasyw będzie dawał leczenie Heimowi, sojusznikowi i JEGO wieżyczkom, a sądząc po predyspozycjach nowych wieżyczek Heimera, to można wywnioskować że po części dobrze że Heim teraz też będzie mógł korzystać z własnego pasywa, aczkolwiek fakt że "przytulanie' wieży u starego Heimera było bardziej pożyteczne.

Na początku wydawało mi się że jego W jako skillshot to słaby pomysł, aczkolwiek ich zasięg pozwala na dobijanie przeciwników zza ściany (tak ściągnąłem 2 na PBE, przez ścianę). Ult dodatkowo pozwala na niezłą miazgę z przeciwników.

Zauważyłem także że jego granat nie zapewnia teraz silence/stun, co było po części przydatne, teraz będzie oferował slow/stun.

To chyba tyle z moich obserwacji nt. Heimera na PBE, grałem nim jedną grę, teraz zagram 2 raz i tym razem wymaksuję Q pierwsze i zobaczę jakie zmiany nastąpiły.

Ciekawe gdzie testowales ? :>

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@up Publiczna Beta? Słyszałeś o czymś takim? Zdawało mi się że każdy słyszał o serwerze PBE.

Sorki nie doczytałem włąsnie bede grac i dam edita :D

@edit

OP ale te zmienione teskturki w grze są zjebane ;/

Mój pro złomek:

Opublikowano

Jeśli to prawda, to wieelki + dla Riotu. Od dawna czekałem na rework Heimera, ponieważ za dużego bursta on nie ma.

Fajne animacje, nic tylko czekać na potwierdzoną informacje.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...