Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Usuwanie all Questów i Object

E69

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Siemka,jak usunę wszystkie questy i całą zawartość folderu Object to usunę tylko questy czy coś dodatkowo uszkodze ?? :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

A wiesz może dlaczego za każdym razem jak robię serwer Hamachi na innych plikach to połowę questów jest Niemiecka ??

Choć na tych plikach normalnie nie ma takich Questów ?

graphic.png

Opublikowano

Jest po niemiecku bo siedzi w object.

W object znajduna sie "pliki wykonywalne" czyli to co sie stanie gdy zrobisz okreslona czynnosc. Jezeli usuniesz zawartosc object to usuniesz wszystkie questy.

W folderze quest znajuja sie kody questa i kompilator qc (quest compilator, chyba ze sie myle :D ) i jezeli to usuniesz to usuniesz tylko pliki questow do wgrania, ale pliki wykonawcze zostana bo sa w object.

Specjalista
Opublikowano

Mi chodzi o to żeby całkowicie all usunąć i wgrywać od nowa.

A jak usunę Questy i Object to później jak dodam nowy quest to w folderze Object automatycznie się stworzy "Plik Wykonywalny" ??

graphic.png

Opublikowano

Mi chodzi o to żeby całkowicie all usunąć i wgrywać od nowa.

A jak usunę Questy i Object to później jak dodam nowy quest to w folderze Object automatycznie się stworzy "Plik Wykonywalny" ??

Usuwając object i pliki .quest usuniesz wszystkie questy.

Wgrywając je na nowo, w pliku object > notarget > pojawią się funkcje: kill, login, logout.. i w każdym z tych folderów dana czynność, zależna od questa.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...