Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Biolog Ravia.eu

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam na serwerze ravia.eu WP 55lvl ostrze P, strach M4 i zbroja m3 i z w miarę dobrym eq, ale nie mam zrobionej żadnej misji od biologa ;/ Opłaca się je robić? I czy może ktoś mi opisać po kolei wszystkie misje od biologa? Bo są inne niż na PL'u z tego co zauważyłem ;/ Jak ktoś może niech wypisze jakie są misje od biologa, co trzeba oddać, gdzie to dropi i jaka jest nagroda. Oczywiście za pomoc dam lajki. Pozdrawiam

Opublikowano

Opłaca, spisu misji i nagród poszukaj na forum ravi na pewno tam będzie. Opłaca się jeszcze robić misje fabularne.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Właśnie szukałem czegoś takiego na forum ravi, ale nie mogłem znaleźć ;/

Misje są praktycznie takie jak na pl jedynie nazwy itemów są zmienione nagrody i czas czekania na następne oddawanie.

Ale skoro nawet nie zacząłeś to teraz masz do oddania 5 orkowych ziół. Dropią one na bo.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A no chyba, że tak :) A dropią te orkowe zioła na każdym lvl'u? Bo nwm czy robić dropka czy wybrać się tam tym wp.

I czy często lecą z rękawicą na 2h ? Wiem, że zależy od szczęścia ale mniej więcej ile poleci w ciągu 1h ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...