Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE MOŻNA URUCHOMIC GTA 4 ORGINAŁ

Kentucky96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Potrzebuję pomocy od was . Wczoraj kupiłem GTA 4 Orginał .
Odrazu piszę ,że wymiagania spełnia komp . BF3 na ultra chodzi .
Więc
zainstalowałem gta 4 , pózniej zrobiłem konto w Social Club .
Zalogowałem się i włączyłem gta 4 . Po włączeniu wyświetlił się czarny
obraz . Więc nastepnie pobrałem patcha z neta najnowszego 1.0.7.0 i jak
teraz włączał GTA 4 to pokazuje mi się dane logowania Social club
wpisuje , wciskam PLAY lub PLAY (OFFLINE) i nic się nie dzieję. Wogólę
pozostaje tak jak jest czyli na pulpicie . Proszę bardzo was o pomoc bo
nie wiem co mam zrobić .

Dodam , że pobrałem Microsoft Games for Windows Live zainstalowałem i piszę mi "Aby można było korzystać z oprogramowania Games for Windows potrzebny jest Asystent logowania za pomoca indentyfikatora Windows Live" Pobrałem ten plik potrzebny do Asystenta logowania z stąd http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=15106 i zainstalowalem ten 64 bit . i Jak klikam na ikonke Games for Windows Live to to samo pisze mimo ,że zainstalowałem już tego asystenta .

Opublikowano

Ja mam ją cały czas ze Zgodnościa Windows XP Service Pack 3 . Jak teraz zmieniłem zgodność na Windows 7 to gra sie uruchomiła ale czarny ekran był . A co z tym Games For Windows Live ? Bo mam problem jaki opisałem wyżej .

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czemu moge uruchomić gta 4 tylko w trybie Play OFFLINE ? Jak klikam Play to sie robi czarny ekran .

Mam to samo , kupiłem GTA ostatnio na wyprzedaż (Steam) , i chciałem pograć na sieci i nie da rady . Tryb Offline idzie normalnie pograć.

Opublikowano

To jest Wina patcha bo miałem taki sam problem z kolegą i nam nic nie chodziło prze instalowalismy gre i tym razem była bez patcha i nam poszło a jak masz system windows 8 to troche kiepsko bo GTA 4 sie pierdzieli na Windows 8 

Jak pomogłem daj Like 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...