Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początki / Późniejsza gra

VonskiAlucard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jako iż zaczynam swoją przygodę z NosTale, poszukuję kilku porad od ludzi zaznajomionych z tą grą. Wcześniej trochę grałem w NosTale, ale niewiele wiem. Chodziłem tylko i expiłem XDD. Problem bardziej tkwi w tym, jaką klasę wybrać. Szukam takiej, co będzie dobra i na początku(do expa w miare) i później pod PVP(aby była mocna i tyle ;p). Koledzy tam mi z itemkami pomogą(O klasy się nie zapytam bo i tak ich nie zrozumiem jak zaczną gadać w 6 >.<). Trudności z profesją zniosę, nerwy wyszkoliłem na LoLu(może macie podobne doświadczenie xD). Tak jak pisałem, pomóżciee. Będę wdzięczny :P

Opublikowano

Każdy może Ci polecić inną klasę, jak to zawsze bywa. Dla odmiany odradzę Ci łucznika, ponieważ w NT (tym bardziej na Avalonie) jest ich pełno i jest najprostszą klasą przez co szybko się nudzi. Jeżeli chcesz mieć duże dmg ale mieć słaby deff i mało hp to mag ale na maga trzeba wydawać sporo kaski żeby coś nim ugrać, ponieważ bez resa chociaż 100%, eq u6 +6/7 i jakiegoś SP +9/10 mag wymięka, a te eq i tak nie jest jakieś super.

Jeżeli mam ci coś polecić to wybierz Woja, sam go wybrałem gram z dobre 3 lata (oczywiście z przerwami, bo NT czasami potrafi się nieźle znudzić :c) i Woj spisuje się bardzo dobrze. Na każdym etapie gry nie jest za łatwo, oraz nie za ciężko. Ma dobry dmg, bardzo dużo hp oraz deffa. Ma bardzo fajne SP,ja uwielbiam 1sp, jest praktycznie do wszystkiego i jak Tobie też się spodoba to rób go pod tanka ;) . Maną się przejmować nie musisz, może trochę przy sp5 i sp6. Nie potrzeba jakiegoś super eq, sp czy resów żeby sobie dobrze radzić. Myślę, że Woj to bardzo dobry wybór ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...