Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Na Snipa Co Dobre

kurcze2

CO LEPSZE NA SNIPA  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. CO LEPSZE NA SNIPA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie i tak M24 a z tych to ai_aw

dla mnie aw50f jest dobre ;]

a z tych to psg choć nią nigdy nie grałem :/

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

psg na początek ....

później AW50F

tego ai-aw się nie opłaca moim zdaniem ; d

Być zajebistym...

Opublikowano

http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/index.php?gameID=5&languageID=1&catID=42&subcatID=89 liczę na +

mi sie wydaje, ze psg1 lepsze ale to zalezy na jakich mapach grasz jesli cqc to psg a jesli inne to awm

pozatym ai aw ma fajny wyglad i dźwięk jesli to ma dla Ciebie znaczenie ;] bullet_star_rated.pngbullet_star_rated.pngbullet_star_rated.pngbullet_star_rated.pngbullet_star_rated.png

AI_AW screen jak gralem na wyczerpaniu ammo :)

screenshot891.jpg

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Teraz mam psg to nie jest takie dobre... Duży rozrzut ma to jest najgorsze.. :(( Grałem kiedyś z aw to było zajebiste a z AI nie grałem nigdy więc nie wiem :)

www.footballteam.pl zapraszam Serwer 1 moje ID 75513 Poleć mnie przy rejestracji fajna gra :>

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

LUDZIE !!!!

To nie jest AI-AW tylko A1-AW ...

A i narazie w naszym warrocku żadna snipa nie zabija za 1 hitem sam testowalem ! <_<

Ciosy w klatke:

PSG_1 - 2 strzały nieraz po 1 ale to jak dobrze wycelujesz ! Ja kiedys musialem 3 strzaly !!!!

A1_AW - nie testowalem

AW50F - 1 strzał jak dobrze wycelujesz jak walniesz 1 raz i nie zabije to zostanie 2 hp

To tyle B)

Opublikowano

Dla mnie PSG_1 jest o wiele wiele leprze otóż ja sobie kupiłem AI_AW Camo i mówię wam że to jest szajs a PSG_1 na CQC wymiata ponieważ 1 shot i koleś OWNED!! :D Radzę Tobie wybrać PSG_1 !!!

Opublikowano

Wedlug mnie sama cena decyduje A1_aw z tego co kojarze 29k-30dni a Psg-1 16k-30dni .... jak jesteś takim fanem snipek :) ja radze nadwyrężyć fundusz :) i kupic Psg-1 i Barrett Camoo na 8th masz wtedy full service...żależy jaki typ gry lubisz :) jak preferujesz CqC to psg 100% ale jak lubisz dlugi dystans A1_aw jest bardziej precyzyjny :D zawsze masz mozliwość zakupu Gold Premium i zyskanie Aw50f za pomocą ticketa :)

880.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...