Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR Dywizja Gold I

Smith71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na jednym koncie wbity gold I, zamierzam wbić tutaj platyne jeszcze do końca sezonu. Problem w tym że miałem passę 4-5 przegranych i widocznie obniżyło się moje mmr bo zacząłem dostawać jakiś trolli(a głownie flamerzy przez których się przegrywa) co wcześniej tak często się nie zdarzało, ogromna różnica, no i do tego co najgorsze dostaje mniej LP za wygraną 5-10, gdzie wcześniej w tej samej dywizji(Gold I) dostawałem po 24-21.

I tutaj pytanie, czy idzie to jakoś zresetować czy nie ma innego wyjścia niż po prostu mieć szczęście i wygrać kilka gier pod rząd

Wszystkie pomysły mile widziane

Zamieszczam LK score z progresem, żeby pokazać ile spadłem przez te gry ;> Bo to chyba nie to samo co mmr

http://oi43.tinypic.com/15oz5ud.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Up nie to nie jest normalne. Ja na smurfie miałem 22/2 i w platynie 1 dostawałem po 20 pkt. To zależy od mmr. Up nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Prawdziwego mmr nie znajdziesz nigdzie, jest tylko zbliżone...

sam dostawałem w p1 po 20-30 pkt ale przegrałem promo do d5, i dostaje po 4-6

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ja mam tak od wczoraj...Miałem klasyfikacje do platyny,przegrałem.Miałem chyba 75 punktów,wygrałem gre dostałem 24, czyli razem 99 ;-;,przegrałem następne 5 gier z rzędu i o dziwo traciłem tak po 3-5 punktów.Spadłem o ponad 20 punktów,wygrałem następną gre,dostałem tak normalnie koło 20 i wyszło mi 95 razem.Od tego czasu siedzę cały czas w tym przedziale...Dostaje od 1 do 3 punktów maksymalnie,a tracę zazwyczaj po 3.Myślę że to normalne,ale strasznie wkurzające,kiedy masz 98 punktów,dostajesz jeden za wygraną i znowu tracisz 3...

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1378188_586002668102431_1537761569_n.png

uosv7x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...