Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sie oduzaleznic od lola

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM , GRAM W LOLA JUZ 2 LATA I NIE MOGE PRZESPAC MUSZE GRAC GRAC GRAC GRAC . NIE MOGE Z TYM SKONCZYM TYLKO MYSLE O TEJ GRZE ZE SZKOLY SPECJALNIE UCIEKAM ZEBY W TO POGRAC ,JAK Z TYM SKONCZYSZ

POMOCY

kxAyLut.png

Opublikowano

Sprzedaj/ oddaj konto jeżeli naprawdę na nim grałeś 2 lata to powinno byc dosc dobre ,bo mi by sie na przykład nie chciało grać od poczatku i bym pewnie w tedy przestał grac w lol'a

Opublikowano

Ale po co się oduzależniać? Pomyśl tylko o tych wszystkich championach... O tych wszystkich skinach... Siedzisz przed włączonym komputerem, LOL odpalony jak zawsze. Masz go włączonego nawet gdy nie grasz, a może ktoś zaproponuje DUO? Jakiś szybki rankedzik, tylko jeden, trzeba w końcu wbić tego golda. Mecz był szybki, tylko 30 minut? Zagram jeszcze raz, w końcu nie po to odpalałem by pykać tak beznadziejnie łatwą grę? O, druga już fajniejsza, przegrana, ale było ciekawie, 50 minut. No nic, trzeba kończyć. Chwila moment, ktoś pisze. Duo? No jasne, czemu nie, kumplowi nie odmówię. Potem może jeszcze jakiś szybki Dominion albo Aram, dawno nie grałem tych trybów. Swoją drogą, ten Creator Viktor wygląda całkiem fajnie. Akurat mam kasę, raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić. W końcu ostatnią skórkę kupiłem aż 3 dni temu. Stać mnie. Znaczy się, moich starych stać. Rozumiesz? Po co? Nie jest ci dobrze? Siedzisz sobie, grasz, czasem poudzielasz się na forum, już 700 postów pykło. Może kolejne duo? Znowu do mnie piszą. Sprawdzę sobie build na Lee Sin'a. Hmm, skoro już jestem na solomidzie, to może szybko wbiję na lolkinga. O, Dyrus streamuje? Mogę właściwie na chwilkę zobaczyć co on tam robi. Może jeszcze szybko na reddita. Kurwa, już 4 w nocy? Na 8:00 do szkoły... Dobra, chuj, przez 4 godziny i tak się nie wyśpię, nie ma sensu w ogóle się kłaść. Zagram szybkiego rankeda. Tak będzie najlepiej...

Najlepiej.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ale po co się oduzależniać? Pomyśl tylko o tych wszystkich championach... O tych wszystkich skinach... Siedzisz przed włączonym komputerem, LOL odpalony jak zawsze. Masz go włączonego nawet gdy nie grasz, a może ktoś zaproponuje DUO? Jakiś szybki rankedzik, tylko jeden, trzeba w końcu wbić tego golda. Mecz był szybki, tylko 30 minut? Zagram jeszcze raz, w końcu nie po to odpalałem by pykać tak beznadziejnie łatwą grę? O, druga już fajniejsza, przegrana, ale było ciekawie, 50 minut. No nic, trzeba kończyć. Chwila moment, ktoś pisze. Duo? No jasne, czemu nie, kumplowi nie odmówię. Potem może jeszcze jakiś szybki Dominion albo Aram, dawno nie grałem tych trybów. Swoją drogą, ten Creator Viktor wygląda całkiem fajnie. Akurat mam kasę, raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić. W końcu ostatnią skórkę kupiłem aż 3 dni temu. Stać mnie. Znaczy się, moich starych stać. Rozumiesz? Po co? Nie jest ci dobrze? Siedzisz sobie, grasz, czasem poudzielasz się na forum, już 700 postów pykło. Może kolejne duo? Znowu do mnie piszą. Sprawdzę sobie build na Lee Sin'a. Hmm, skoro już jestem na solomidzie, to może szybko wbiję na lolkinga. O, Dyrus streamuje? Mogę właściwie na chwilkę zobaczyć co on tam robi. Może jeszcze szybko na reddita. Kurwa, już 4 w nocy? Na 8:00 do szkoły... Dobra, chuj, przez 4 godziny i tak się nie wyśpię, nie ma sensu w ogóle się kłaść. Zagram szybkiego rankeda. Tak będzie najlepiej...

Najlepiej.

Psychoza :O

Opublikowano

WITAM , GRAM W LOLA JUZ 2 LATA I NIE MOGE PRZESPAC MUSZE GRAC GRAC GRAC GRAC . NIE MOGE Z TYM SKONCZYM TYLKO MYSLE O TEJ GRZE ZE SZKOLY SPECJALNIE UCIEKAM ZEBY W TO POGRAC ,JAK Z TYM SKONCZYSZ

POMOCY

Podobno jak zazyjesz heroiny to die uzaleznisz I bedziesziec wywalone na lola. INNEJ RADY NIE MA, WSZYSTKIO INNE ALBO ZA SLABE, ALBO ZBYT NAIWNE. Ew sprobuj pograc w dote. Jam ci sie spodoba to zamiast wydawac 1000 zl miesiecznie na lola wydasz na dote, I zamiast spedzac calego wolnego czasu przed lolem spedzisz przed dota

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ewentualnie poprostu idż do szkoły. Jeśli sam chcesz się oduzależniać, to nie powinno być problemu z motywacją. ^^ Powiedz sobie, że nie kładziesz się później jak po północy, przyjdź ze szkoły, zrób lekcje, naucz się i miej wyjebane - generalnie to, że pograsz sobie nawet całe popołudnie nie jest czymś złym, nie będziesz musiał całkiem rzucać ulubionej gry, ale częściowo przestaniesz się od tego uzależniać. Odrobina siły woli, motywacji i da się. ;3 Możesz sobie dodatkowo na weekend wyjeżdzać, żeby bardziej się odzwyczaić od takiej możliwości, jak siedzenie przy kompie cały dzień i granie w lola.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Wchodż na mecze i z nich wychodż ban gwarantowany i juz nie zagrasz :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Szczerze? Nie ma co robić sobie jaj chyba z takiego tematu :P

Oddaj konto koledze, odinstaluj grę. Jeśli nie podziała to niech ktoś Ci schowa komputer

Opublikowano

Powiedz mamie, że jak tylko włączysz komputer to niech ci zajebie 4 razy paskiem/kablem po mordzie/plecach, sukces gwarantowany

@ew. oddaj mi konto

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Najlepiej.

Hahahha :D Fuck this logic :P
Opublikowano

Najlepiej.

Mistrz; 10/10 xD A co do tematu, rodzice nic z twoim uciekaniem ze szkoły nie robią?

Opublikowano

Powiedz mamie, że jak tylko włączysz komputer to niech ci zajebie 4 razy paskiem/kablem po mordzie/plecach, sukces gwarantowany

@ew. oddaj mi konto

Zgaduję, że pokusa byłaby zbyt silna i po tych 4 razach powiedziałby "I don't fucking care, I've got my lovely LoL" xD

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Zgaduję, że pokusa byłaby zbyt silna i po tych 4 razach powiedziałby "I don't fucking care, I've got my lovely LoL" xD

No to najwyżej za każdą minutę włączonego komputera przez 2 minuty będzie musiała go bić kablem a przez ten czas gdy matka bije nie może wyłączyć komputera

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...