Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak łatwo zarobić w GTA Online

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema, chciałbym wam pokazać ciekawy sposób na zarobienie dużej gotówki w GTA Online.

Sposób jest banalny, dlatego też za bardzo nie będę się rozpisywał.

Kasę można nabijać sobię tym sposobem w nieskończoność.

Sposob nr 1.

Więc tak :

1.Szukamy dowolnego sklepu, który można okraść. Polecam znaleźć sklep w którym możemy zdobyć jak najwięcej hajsu za kradzież.

2.Podchodzimy do kasy, zabijamy sprzedawce i wyciągamy pieniądze z kasy.

3.Nie przejmujemy się policją, tylko po opróżnieniu kasy włączamy menu i wybieramy Sklep Xbox Games ( Tak jak na obrazku ).

fazql4.jpg

4.Wchodzimy do tego sklepu i po załadowaniu się go wychodzimy.

5.Po wyjściu ze Sklepu Xbox Games, jesteśmy przy kasie w sklepie, sklepikarz którego zabiliśmy znowu żyje, w kasie znowu są pieniądze, a policja nas nie goni :)

6.Okradamy kasę ponownie i tak w kółko :P

Sposob nr 2.

Sposób jest prawie identyczny jak poprzedni, tylko że, kradniemy samochody. Musimy zrobić to szybko, inaczej sposób nie zadziała!

1.Kradniemy dowolny pojazd.

2.Jedziemy do salonu, sprzedajemy go i po sprzedaniu błyskawicznie wybieramy Sklep Xbox Games.

3.Po powrocie ze sklepu znowu mamy opcję sprzedania samochodu.

PS. Poradnik na 100% działał przed dzisiejszym updatem, wiec nie jestem pewien czy działa do tej pory. Mógłby ktoś sprawdzić bo ja nie mam jak ?

Jeśli się przydało to dajcie like :)

Opublikowano

Świetny sposób, sam na niego wpadłeś czy jakieś źródło? ;>

Szkoda tylko że to aż taki "bug", myślałem że coś bardziej normalnego :P

Widziałem dzisiaj jakiś filmik na YT z tym, więc postanowiłem to tutaj opisać:P

Testowałeś ten sposób ? Bo tak jak napisałem, działał on na pewno do dzisiejszego patha, gdyż sam robiłem to jeszcze przed nim.

A teraz nie mam za bardzo jak sprawdzić, chociaż w liście zmian w pathu nie ma nic napisane na ten temat.

Opublikowano

Testowałeś ten sposób ? Bo tak jak napisałem, działał on na pewno do dzisiejszego patha, gdyż sam robiłem to jeszcze przed nim.

A teraz nie mam za bardzo jak sprawdzić, chociaż w liście zmian w pathu nie ma nic napisane na ten temat.

Nie, ale jak tylko będę miał trochę więcej wolnego czasu i zasiądę przed królem gier to sprawdzę :P

Opublikowano

na coś bardziej normalnego, polecam Misję od Rona, w której musimy wbić się do bazy wojskowej, zniszczyć trzy Odrzutowce, i zajumać Cargoboba, misję spokojnie zrobią 2 osoby i dostajemy za nią 25k (polecam ustawienie na łatwy, idzie szybko sprawnie a kasy jest i tak tyle samo)

Pytanko do sposobu nr. 2

Respimy się w tym samym aucie ? Bo mam autka po 9.8k w garażu :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Więc tak ...

Żaden ze sposobów nie działa...

1 sposób. Nie zalicza ci, że zrabowałes sklep, ale jak chcesz po wyjsciu ze sklepu xbox'a wyjsć to pokazuje, że "Sklep został niedawno obrabowany" czy cos w tym stylu...

2 sposób. Naprawione natychmiast po wyjsciu glitcha ... :D

Podobny obraz

Opublikowano

Nie dziala ani jeden ani drugi sposob, moze cos naprawili albo ja cos zle robie nie wiem sprawdze jeszcze raz jak cos dam edita :)

1354728012-U791752.png
Opublikowano

sprawdź?
ewentualnie czytaj to co napisali wyżej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest spatchowane od 4 patchy...

Jak dla mnie temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...