Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o uprosczenie nut/inne nuty (skyrim)

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chodzę do szkoły muz ostatni rok i na dodatkowe pianino miałem sobie wybrać utwór, bo pani mi chciała wcisnąć jakąś 17 wieczną etiudę z kosmosu i wybrałem nutke ze skyrim bo widziałem sporo tego na yt i tu moja prośba. Z racji że nie jestem wybitnym pianistą bo nie jest to mój główny instrument nie dam sobie rady z tymi nutami: http://youtubesheetmusic.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/skyrim.pdf

Moglibyście je uprościć na tyle, lub dać inne nuty, aby klimat rytm itp został zachowany ale dało się zagrać.

Nagradzam kilkoma limitami i dozgonną wdzięcznością :)

Opublikowano

para pim para pim para dupa skajrim !

Siema jestem SamWieszKto Nie lubię MODERATORÓW/ADMINÓW

Dziękuje jeżeli dasz+

A najlepiej nawet jeżeli lubisz Justina Bimbera wejdź na Pajacyk.pl i klliknij na brzuszek

Jeżeli to zrobiłeś jesteś naprawde wielkoduszny naprawde ja ci dziękuje te osoby ci dziękują

Kto biernie akceptuje zło ten jest tak samo odpowiedzialny jak ten kto je popełnia - SamWieszKto

Opublikowano

gz kurwa, niema to jak wybrać sobie coś czego się nie zna i potem mieć ból dupy o to że za trudne = łazić po forach internetowych i błagać żeby Ci to ktoś uprościł za jakiś chujowy limit lajków którym nawet e-kutasa sobie nie nabijesz

nie wiem na nutach się nie znam ale chyba się kurwa nie da, z resztą beka z ciebie i tak

po za tym czego ty się kurwa spodziewasz jak w tym dziale w każdym jednym temacie nawet jak ktoś duka to pajac napisze "fajne", "oby tak dalej"

Opublikowano

Teraz jest trochę późno ale jutro spróbuje Ci to rozpisać prościej a i dwie ręce muszą grać czy może np lewa ręka grać same akrody albo oktawami ?

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...