Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor jaki ?

Maciej7001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Poszukuje Motocykla, nie wiem jakiego kupić ...

Motocykl może być nawet na prawo jazdy, i tak będę nim jeździł :)

Chodzi mi o pojemność 250 - 350cm3

---------------------------------------------------------------------------------------

2 Pytanie :

Wiecie gdzie kupie Silnik do Choppera 350cm3

Admin Cienia
Opublikowano

Potem dzieciak wyjedzie na ulice i wypadki. Gdyby nie mój relfeks to przez 3 lata miałbym 2 gówniarzy pod maską. Wczoraj ciotce wbił się w maske chłopak z dziewczynką który dostał pierda od ojca na urodziny, wynik ? Leży w szpitalu i niewiadomo czy się pozbiera.

Nie napalajcie się na te skutery, motorki i inne pierdołki tylko ukończcie 18 lat, zdajcie prawko a wtedy na drogę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Marny troll człeku <_<

Kup sobie GTA V i tam też bd miał motory, i bd mógł nawet bez prawka zapier*alać 300/h

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Okej, nie masz prawka (z tego co można wyczytać) i chcesz sobie sprawić motocykl... Najlepiej sobie kup od razu jakiegoś tysiaka i się rozpierdolisz zanim wyjedziesz na drogę. Przynajmniej selekcja naturalna zadziała, a osoby postronne nie ucierpią.

btw: chujowy troll

7m9a.png

Opublikowano

Najpierw zastanów się czy masz siły utrzymać taki motor jak 250 ;c . Najlepiej kup GTA

Opublikowano

Hmm nie chcę nic mówić ale kup dobrą skokówke na ulice bo jak nie masz 18 ( co to za rodzice ? którzy dadzą dziecku dobry motor a potem w trumnie go przyniosą ) a na polskich drogach oj rzuca rzuca wiec tak czy siak rozpierdolisz się kup se crossa dla cb to 50cc lub max 80 i zapier***aj po polach :) wiśta wio przynajmniej nie zrobisz nikomu krzywdy i sobie dużej chyba ze sie pod traktor wpierdolisz ale to juz inna historia

Opublikowano

Jestem takiego samego zdania jak inni kup coś małego jak już bardzo chcesz np crossa.Życie ci nie miłe???A najlepiej skończyć 18 i już kupić auto mniej wypadków ,większa szansa na przeżycie nawet jak byś miał wypadek.A mówiłeś ,że motor może być na prawo jazdy i tak byś jeździł to i autem też mógłbyś jeździć.Jak by cie złapali to mandat taki sam prawdopodobnie 500zl.Autem coś przewieziesz i zimą wyjedziesz.A nawet na głupim skuterze można się zabić i to niby prędkości nie ma.A auto to możesz taniej kupić w porównaniu do tego motoru co dałeś link i to nie byle jakie już.

1373701876-U969346.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...