Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Grafikiem

RivalMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo słabe umiejętności.

Grafikiem bym cie nie nazwał, ponieważ sam jestem w stanie wykonać lepszą prace od tej prezentowanej mimo tego, że z grafika mam bardzo mało wspólnego.

Tak jak kolega nade mną napisał, dał ci bardzo trafną i dobrą rade. Naucz się czegoś o grafice i nabierz umiejętności, wklejanie gotowych renderów / gotowych PSD to nie grafika. Grafik jest w stanie sam stworzyć prace od zera, ewentualnie wspomóc się gotowcami.

Jeżeli ta "sygnatura" jest szczytem twoich możliwości to na prawdę... Wróć tutaj jak się podciągniesz i opanujesz pewne tricki i umiejętności w tym rzemiośle.

linki poza mpc

Opublikowano

@Mr.Nuke. Nie chwal się jaki to ty jesteś wspaniały i wszech mocny. Grafika to jest. Bo gotowe PSD itd. to jest już grafika. Jak dorobisz napis i dodasz np. jakieś tam krawędzie oraz szorstkie tło.Możesz wtedy pracę sobie przypisać. Ty tam lepiej uciekaj na te swoje PWSTUDIO :]

@AW. Ładna, ale skromna praca :D

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...