Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Loot

NewaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie gdzie teraz lootowac po ostatnich patchach jest slabo strasznie bo ze skrzynek dropia kobry i te inne celowniki gowniane.

..

Opublikowano

- SmalWille - kościół

- Norad

- Lotnisko

Sprawdzaj też domy bo tam możesz znaleźć shotguny, kusze i inne.

Gratuluje tego "Smalwille" -,-

Kusze zaliczają się do gówna :)

W kościele właśnie sporo teraz lootu jest. Sprawdź boulder ;)

Mam pytanie w sumie 2 :)

1.ZA co ty dostałeś KidModa?

2.Czy ty grałeś w Infestation ?

BO głupoty gadasz -,-

W boulder teraz nie ma nic znaleźć tam dobrą broń jest równe 0

W Kościołach też już nic nie ma bo ostatnim patchu a jak coś znajdziesz to jest to baton albo kask ...

@Top

Dobry loot jest teraz w

-Norad (dużo zombie ale dobrze mozna zloocić)

-Lotnisko (dużo itemboxów)

-Camp splinter (1 przejście P90|militarny plecak|zbroja)

i ogólnie prawa-góra mapy (Plecaki,Militaria,Medykamenty,Jedzenie)

Opublikowano

Maurycy.

Gram od Lutego w Infestation więc wiem co piszę. Czasem błąd może się wkraść.

Byłem już moderatorem tutaj więc wiem co mówię.

Jakoś ja chodzę do kościoła i boulder i zdobywam scary, mp5, broń białą i inne przedmioty.

Nie mów, że głupoty gadam skoro sam tam nie chodzisz pewnie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Muszę się zgodzić z Mauurycy... Nie mam zielonego pojęcia skąd masz tego kidmoda... Omijając poprawne pisanie nazw - żeby dużo wiedzieć na temat tej gry to trzeba grać dużo czasu i to od alphy ( połowa/początek )... Wtedy można się wypowiadać... W church'u w smallville nie ma nic ciekawego poza kuszami i czapeczkami, a raczej czapeczka to nie jest scar... Co do boulder - loot może był fajny ale miesiąc temu, bo teraz nawet na serwerach premium tam nic nie ma :) ... Osobiście polecam ( podobnie jak Mauurycy ) - camp splinter / lotnisko / delte i superior junction ( nawałnica leków/mossbergów/pistoletów a nawet znalazłem raz mausera w domku z garażem )

Rekrut
Opublikowano

Teraz moze się sprzedam ale pewnie to jest tajemnicą poliszynela ze w delta peak lutuje się magazynki 9mm i inne a w glenwood springs lutujemy medykamenty tam na początku premium mozna było oblecieć 10serwerow i mieć tak jak ja 120antybiotykow 60pain kilersow tyle samo bandaży 10-15dx 5medikt teraz juz zmniejszyli tam loot o 50% i jest więcej ludzi ale i tak polecam koniec glenwood na 1 sprincie dobiegasz do bazy i lootasz i loootasz POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Maurycy.

Gram od Lutego w Infestation więc wiem co piszę. Czasem błąd może się wkraść.

Byłem już moderatorem tutaj więc wiem co mówię.

Jakoś ja chodzę do kościoła i boulder i zdobywam scary, mp5, broń białą i inne przedmioty.

Nie mów, że głupoty gadam skoro sam tam nie chodzisz pewnie.

Od lutego ?

Chyba do marca ;d

bo piszesz takie debilizmy ze mnie głowa boli...

Ja te grę zakupiłem 2 maja(no i co że w maju?) dokładnie i gram do dzisiaj w nią i wiem co się dzieje w tej grze

KidModa nie powinieneś posiadać bo zamiast pisać rzeczy zgodnie z tym jak jest faktycznie to piszesz fakty z gry które działy się przez wakacjami albo w nie ;d

POKAŻ mi gdzie w kościele s smallville znajdziesz SCARa ? gdzie w boulder znajdziesz dobry loot prócz medykamentów, gównianej broni białej, czapek i syfu bez żadnej wartości ?(nie mówie tutaj o rzeczach które dostaniesz od kolegi :))

ps.My wgl gramy w 1 i tą samą grę ? bo nie jestem pewien :/

@Edit:

NIE pisz że byłeś wczoraj z kolegę w kościele albo w bouler i nagle było tam 100x itembox, Militarne plecaki 100x, bronie typu M107,PKM,AW Magnum,g36 i to wszystko na 1 serwerze czy tam 2 :)

Bo ci w to nie uwierzę :)

@EDIT

@down

Drugie konto ? czy kolega z klasy ?

Rekrut
Opublikowano

Uważam ze to nie miejsce na takie głupoty i spieranie się kto jest lepszy, polecam usunięcie komentarzy a jeżeli maurycy uważasz ze możesz lepiej zarządzać forum napisz prośbę o kid moda infestation

133.gif

Opublikowano

Od lutego ?

Chyba do marca ;d

bo piszesz takie debilizmy ze mnie głowa boli...

Ja te grę zakupiłem 2 maja(no i co że w maju?) dokładnie i gram do dzisiaj w nią i wiem co się dzieje w tej grze

KidModa nie powinieneś posiadać bo zamiast pisać rzeczy zgodnie z tym jak jest faktycznie to piszesz fakty z gry które działy się przez wakacjami albo w nie ;d

POKAŻ mi gdzie w kościele s smallville znajdziesz SCARa ? gdzie w boulder znajdziesz dobry loot prócz medykamentów, gównianej broni białej, czapek i syfu bez żadnej wartości ?(nie mówie tutaj o rzeczach które dostaniesz od kolegi :))

ps.My wgl gramy w 1 i tą samą grę ? bo nie jestem pewien :/

@Edit:

NIE pisz że byłeś wczoraj z kolegę w kościele albo w bouler i nagle było tam 100x itembox, Militarne plecaki 100x, bronie typu M107,PKM,AW Magnum,g36 i to wszystko na 1 serwerze czy tam 2 :)

Bo ci w to nie uwierzę :)

@EDIT

@down

Drugie konto ? czy kolega z klasy ?

Jeszcze raz zobaczę u Ciebie takie zachowanie, to dostanie w nagrodę 7 dniowy odpoczynek od forum. Wszystkie skargi i zażalenia proszę zgłaszać do mnie.

Temat zamykam, jeżeli autor będzie chciał go otworzyć to zapraszam na PW. Tymczasem podziękuj kolegom wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...