Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SSI <3

DeViiiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie wróciło, musiałby Idefis ogarnąć może tylko link się zmienił?

Opublikowano

Co to SSI ?

To jest reklama dzieki ktorej napisalem o niej bug gdzie tylko wklejasz link i masz dziennie drmowe NX.

Co do tematu zobacze co sie da zrobic.

Dzisz rozwiazanie ankiety sie nie powiodlo, jesli chce ktos sprobowac to niech ja rozwiaze ale tak jak by byl bez pracy i ma bardzo malo pieniedzy, poniewaz ankieta przyjmuje wlasnie takich ludzi

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

da ktos screena z ta reklama , bo ja jej chyba nie mam :/

58203.jpgCzy chcesz aby świat poznał twoją opinię?

Można założyć Tut albo coś i tam będziemy wpisywali kombinacje które już robiliśmy np.: ur. 1975 bezrobotny, miejscowość, itd

Opublikowano

ej ja mam tą reklame ssi za 331 nx i mi doładowało, od początku podajemy wiarygodne dane że mieszkamy np. w małopolsce to musi się adres i kod pocztowy zgadzać, podajemy jak najniższe zarobki dochody, małe doświadczenie np. zawodowe, podajemy się za bezrobotnych po prostu wykonujemy tak jak byśmy mało zarabiali, przekierowuje nas na ankiete dotyczącą kawy, musimy wybierać różne opcję, najlepiej rozważnie bo jest pytanie kiedy piłeś kawe xxx mamy 4 odpowiedzi wiosna lato jesien zima, zaznaczymy np wiosna to w nastepnym pytaniu kiedy niepiles kawy xxx to nie wybieeramy wiosny bo zaprzeczamy sami sobie, przynajmniej ja tak robię :)

Opublikowano

ej ja mam tą reklame ssi za 331 nx i mi doładowało, od początku podajemy wiarygodne dane że mieszkamy np. w małopolsce to musi się adres i kod pocztowy zgadzać, podajemy jak najniższe zarobki dochody, małe doświadczenie np. zawodowe, podajemy się za bezrobotnych po prostu wykonujemy tak jak byśmy mało zarabiali, przekierowuje nas na ankiete dotyczącą kawy, musimy wybierać różne opcję, najlepiej rozważnie bo jest pytanie kiedy piłeś kawe xxx mamy 4 odpowiedzi wiosna lato jesien zima, zaznaczymy np wiosna to w nastepnym pytaniu kiedy niepiles kawy xxx to nie wybieeramy wiosny bo zaprzeczamy sami sobie, przynajmniej ja tak robię :)

robię tak jak mówisz i nie działa :/ jaką date urodzenia podajesz?

mi działało jak dawałem: ur 1970, wysokie szkoły, a brak pracy i małe dochody, a teraz już nie działa :/ skończyłem jedną reklamę i wyskoczyło mi: dziękuję za wypełnienie ankiety, zapraszamy do innych a nxów nie ma :(

Jak zrobicie jakąś opinię to zróbcie screena bo będzie wam potrzebny jakbyście nie dostali nxów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...