Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem zmienić mojego starego szrota na jakiś nowszy telefon (czytaj "bardziej nowoczesny").

Z tej listy:

- Samsung Galaxy Trend

- LG L7

- HTC Windows Phone 8S

- Nokia Lumia 520

- Nokia Lumia 620

- Sony Xperia J

- Sony Xperia E

- Samsung Galaxy Ace 3

wybrałem 3 możliwe (jeśli wybrałem słabe, to napiszcie):

- LG L7

- Sony Xperia J

- Samsung Galaxy Ace 3

I teraz pytanie do was. Który telefon mam wybrać spośród tych 3 ?

Każdemu kto wniesie coś pożytecznego do tematu daje Like'a.

Opublikowano

Ja z góry odrzucam Windows Phone'y (ścierwo takie..) + wszystkie Lumie i inne Nokie (mają również Windowsa).

Xperia E jest tania, często się zwiesza, ogólnie dałby go na jakieś 3/2 miejsce podium.

Natomiast polecam Ci (z tych trzech) Xperie J.

Sony ma bardzo dobre telefony z androidem, cieszą się popularnością i wg mnie J jest lepsze od E.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja z góry odrzucam Windows Phone'y (ścierwo takie..) + wszystkie Lumie i inne Nokie (mają również Windowsa).

Xperia E jest tania, często się zwiesza, ogólnie dałby go na jakieś 3/2 miejsce podium.

Natomiast polecam Ci (z tych trzech) Xperie J.

Sony ma bardzo dobre telefony z androidem, cieszą się popularnością i wg mnie J jest lepsze od E.

Mam to samo zdanie na ten temat, ale może wziąć samsunga galaxy ace 3, ponieważ ma 2 razy więcej ramy chociaż bateria jest o 250 mAh słabsza ?

Opublikowano

Xperii J nawet patykiem nie tykaj. Podzespoły takie samie jak w E, ale za to wyższa rozdzielczość ekranu przez co telefon wolno chodzi. Najlepszym wyborem z tych co podałeś to będzie Wndows Phone 8S albo jak chcesz Androida to Samsung Galaxy Ace 3.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Do czego ma być telefon? Xperia J, największy shit jaki spotkałem nie polecam, często się wiesza, problemy z klapką. Z podanych godzien uwagi jest L7, jest to bardzo dobra rodzina telefonów L5, L7 i L9, którego polecam. Zobacz recenzję na YT L7 i zdecyduj się czy będzie ci odpowiadać.

Opublikowano

Z tych trzech wybrałbym Samsunga Galaxy Ace 3. Jest najmocniejszy nie zacina się chodzi płynnie(jak większość samsungów). Jeżeli miałbym brać telefon od SONY to tylko Xperie Z. Windows phone odpuść sobie ten system nie chodzi za płynnie. Co do LG L7 to jeden z lepszych telefonów tej firmy. Mimo wszystko wybrałbym Ace 3.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

A może bierze abonament? Z tego co widzę to prawie każdy poleca jakiś telefon bo jest ładny i coś tam słyszał... Ace 3 będzie o niebo lepszy od L7 i całego tego shitu razem wziętego. Ewentualnie Windows Phone 8 S by HTC lub Lumie jak lubisz WP.

Opublikowano

A może bierze abonament? Z tego co widzę to prawie każdy poleca jakiś telefon bo jest ładny i coś tam słyszał... Ace 3 będzie o niebo lepszy od L7 i całego tego shitu razem wziętego. Ewentualnie Windows Phone 8 S by HTC lub Lumie jak lubisz WP.

Tak, biorę na abonament w plusie.

Telefon miałby za zadanie głównie odtwarzanie muzyki, surfowanie po internecie no i może nieraz chciałbym zagrać w jakąś grę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...