Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba ^^ dam lubię ile bozia dała

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam masz takie kabelki biały i żółty chyba lub czerwony nie pamietam, poprostu podlaczasz je kolorami do kina i tv, potem je zalaczasz i zmieniasz profil na aux, u mnie sie to robi guzikiem PLII

Opublikowano

Zapewno masz tam kabel HDMI, podepnij go pod kino i tv. I tylko ten kabel ma byc podpiety, u mnie tak tez działa, teraz mi kino leci tylko na hdmi i mam glos w tv z kina

Opublikowano

a zmieniasz coś w opcjach ?? tv

nie nic nie zmienilem, podlaczylem, ustawilem w kinie opcję aux i mi zaczęło działać

Opublikowano

kurde nie wiem co jest w moim nie tak :/ a głośniki masz podłączone jak bo moje tak jakoś w dziwnym ustawieniu kablowym 1 mały głośnik działa z 1 dużym muszą być razem bo normalnie nie działa

Opublikowano

kurde nie wiem co jest w moim nie tak :/ a głośniki masz podłączone jak bo moje tak jakoś w dziwnym ustawieniu kablowym 1 mały głośnik działa z 1 dużym muszą być razem bo normalnie nie działa

ja mam 6 slotow do których podłączam: 1subofer, 1maly glosnik, i 4 kolumny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...