Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Zaburzenia podczas snu

KoORNEL

Sen  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy te? masz problemy z zasypianiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu zdarza mi sie mieć trudności z zasypianiem. Dzisiaj przekroczyło "to" już swoje granice. Nie spałem całą noc (9 godzin). Przy tym nie ruszyłem sie ani razu. Nawet zaczęłam pić herbatę melisę na noc, coś tam pomogła jednak gdy zasypiam zawsze budze sie o 3:00 (równo). Zegarek mam przed łóżkiem, więc nie trudno zajrzeć. Zawsze budze sie z drzwiami otwartymi, ale to już zapewne wina otwartego okna...

Jestem osobą spokojną, nie mam problemów z nerwami...

Możecie poradzić coś na ten temat?

Jeśli też macie ten problem, jest to debat do dyskusji

Może nie tylko mi sie to przyda :)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz się ruszać przez 15 minut to zaśniesz ja zawszę tak robię i działa, lecz pamiętaj o tym żeby nie odpierdalć manian jakiś w tym łóżku.

pewnie się małym bawisz i nie możesz zasnąć :/

Opublikowano

Ja jak się jebnę do łóżka, to max 5min i mnie nie ma ;d

Tabletek na sen próbowałeś? Odwiedź aptekę.

Jeśli to nie pomoże, bądź nie lubisz piguł to idź do jakiegoś lekarza, bo to normalne nie jest żeby całą noc nie spać.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Też sądzę z nie jest to normalne. Ale nigdy nie miałem takich problemów

Z tabletkami jeszcze zaczekam

Opublikowano

Zamknij oczy, nie ruszaj się. Wycisz się przed snem i nie idź spać od razu jak schodzisz z kompa (oczy niech chwilę odpoczną, prób coś.. wypij jakieś ziółka, mleko z miodem).

Pomyśl o czymś miłym (co było kiedyś, żeby mózg nie pracował za bardzo przy tworzeniu jakichś marzeń :D) i nie stresuj się.

Może coś pomoże ;D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Piszo w netach, ze to godzina zua!

@top

Miałem tak przez dwa dni, ale potem poszedłem spać na chłodna pościel i sen. Zresztą ja mam tak, jesli pościel jest ciepła lub gorąco mi w nogi, to nie śpie.

Opublikowano

Powiem ci tak, nie kąp się w gorącej wodzie, tylko w letniej, śpij w krótkich spodenkach...

jak się położysz i przykryjesz kołdrą, do jest tak genialnie, że zasypiasz w 3sec.

:)

Opublikowano

Kolejna nie przespana noc...

Stosowałem 95% napisanych tu odpowiedzi... Jednak większość nie pomogła spałem do 3:00)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...