Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojsko

Ogolone Jajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam parę pytań, ponieważ mam zamiar wybrać się do wojska jak skończę technikum itd. więc..

1.Jaki kierunek w technikum byłby najlepszy, aby potem byłoby mi łatwiej ?

2. Niekaralność.. otóż miałem kilka spraw w sądzie, ale nie siedziałem w pace żadnej czy tam poprawczaku tylko raz upomnienie dostałem więc będzie ok wszystko ?

3.Nie idę dla pieniędzy tylko, bo to lubię i gdzie uderzać najlepiej ? Ogólnie do jakiej jednostki w polsce odległość nie ma znaczenia.

Omg beka mój poprzedni temat został zamknięty, ponieważ jestem trollem kurwa ludzie ja się serio pytam ja pierdole, a co do sprawy w sądzie miałem 2 sprawy i dwa razy upomnienie i tyle bo to były jakieś gówna

Jak jakiś idiota ma mi mówić, że idź lepiej do marketu pracuj to niech spierdala, ponieważ ja chce robić tylko to i idę w tym kierunku, więc specjalnie teraz trenuję sztuki walki, aby potem byłoby mi się łatwiej gdzieś dostać i posiadać lepszą sprawność fizyczną. O psychikę nie mam co się martwić :)

Opublikowano

Idź do zdz (zakład doskalania zawodowego), masz tam zawody zwykłe (np. logistyk) z zawodami mundurowymi (straż, wojsko i policja). Kolega poszedł na logistyka, klasa wojskowa i jeździ na strzelnicę, ma musztry itd.:)

Opublikowano

1. Coś z przedmiotami głównymi: matematyką, fizyką, angielskim. To są najważniejsze przedmioty, na które zwracają uwagę przy rekrutacji.

2. Zależy czy po tych sprawach ci nabrudzili w papierach. Jeśli były to sądowe sprawy, to możliwe, że mogą być jakieś problemy.

3. Dęblin? Chyba najlepsze uczelnie i lotnictwo to świetna rzecz. Jeśli nie lotnictwo, to polecam wyższą szkołę oficerską we Wrocławiu.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Napisałbym Ci to samo co wcześniej ale jeśli naprawdę chcesz iść ("bo lubisz zabijać") to są normalne szkoły z przygotowaniem do wojska (wiem że w Henrykowie jest taka)

PS Kubiq1 i co ? taki troll ? :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...