Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Kamer Modem po update 10.10.2013

Am I Blood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem jak wyżej, już piszę co i jak.

Pobieram metka wszytko ok, instaluje się. Wszystko aktualizuje się tak jak trzeba, następnie instaluję ten mod kamera 10.10.2013 i wyskakuje mi następujące okienko : 1dqb1xua7sc8_t.jpg

Brzmi jakby coś było nie tak z HackShield, ale co ?

Pragnę nadmienić, że posiadam Microsoft Visual C== 2008 Redistributable - x86 9.0.21022, czyli to co trzeba.

Przez tym update chodziło wszystko ładnie.

Opublikowano

Uaktualnij metina patcherem a potem zainstaluj moda :)

Kurcze możliwe, bo jakoś wcześniej nie pokazywały mi się takie duże pliki, mogłem się domyślic że trochę tekstur nowych będzie, dam znać jak się spatchuje.

EDYTA: Już tak zrobiłem - pomogło. do zamknięcia ;))

Opublikowano

dokładnie, zaktualizuj sobie clienta, po czym na nowo zainstaluj sobie do niego moda :)

Opublikowano

Coś jednak dalej jest nie tak, raz się uruchomił, ale jak uruchomiłem
juz 2 raz to zastałem tylko czarny ekran bez żadnych komunikatów ...

EDYTA: wystarczył restart systemu Może komuś to będzie pomocne - jak się coś spieprzy to dam znać

Uruchomiłem gry, ale hacka nigdzie tam nie ma.

Przyszło mi jedno do głowy to 10.10.2013 instaluje się na czystego metka full spatchowanego ?

Zainstalowałem też tego samego kamera z innego źródła i jak uruchamiam przez launchera to wyskakuje mi to :

v43awpt5gg9a_t.jpg

Co z tym zrobić ?

Opublikowano

JEST PROBLEM WIELKI ! Braki w modzie :c Nie ma funkcji nie odpychania z konia, klawisz F6 nie działa, nie ma zapisywania passów. :c

tez czekam na rozwiazanie tych problemów

Opublikowano

Jacorex żeby tylko nie było tego co napisałeś, ja nie mam nic, a uzywałem głównie tych funkcji na pasku a dole, Metek mi się różnie odpala, czasami jak bez hacku, czasem z dolnym paskiem widocznym już w menu główym( czego nie powinno być), a najcześciej z czarnym ekranem i monitem :

3tf5olrm1k5o_t.jpg

dbwzd27umy5g_t.jpg

A niby przecież zrobiłem jak w instrukcji, najpierw czysty full spatchowany metek, a dopiero na to kamer 10.10.2013.

Opublikowano

Żeby Ci się uruchamiał kamermod z funkcjami na pasku to po włączeniu moda naciśnij " check version ", a póżniej " start mod ". Powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...