Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kamermod po aktualizacji 10.10.2013

bkr16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z nowym kamermodem, uruchamiam przez Metin2Mod_Launch, następnie Start Mod i wtedy odpala mi się zwykły czysty metin, bez kamermoda, ktoś wie jak to naprawić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mam problem z nowym kamermodem, uruchamiam przez Metin2Mod_Launch, następnie Start Mod i wtedy odpala mi się zwykły czysty metin, bez kamermoda, ktoś wie jak to naprawić ?

mam ten sam problem

Opublikowano

Ja mam tak, że niektóre opcje działają, inne nie np. multi-hack [F6] nie chce się włączyć, mobber [pelerynki] wywalają mi metina i wyskakują znaki zapytania.

U mnie działają tylko: speedy, auto potowanie i nie wiem co jeszcze. I co najgorsze moby odlatują podczas bicia a w poprzedniej wersji wszystko było ok .

Opublikowano

padlo wszystko, ale tak patrzac po serwie chyba u wszystkich:D bo botow tez nie ma:p

fakt faktem wole miec moda^^ moze kamer cos popierdzielil? albo m2pl w koncu ogarnal zabezpieczenia?

fakt faktem, za pomoc ++++++++++++++++!

mm7l.png

Opublikowano

ja mam to samo na xp też nie ma grania na modzie bo szkoda nerw albo nie odpali albo jak odpali to zaraz wyżuci ;( czekam na poprawioną wersję

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

jest tak: niektorym dziala czesc, niektorym nie dziala NIC, niektorzy maja hack bara, inni nie, niektorym udaje sie odpalic boty komenda innym nie, ogolnie wszystko zalezy od farta przy wlaczaniu metina przez moda.

co kamer z tym zrobi uj go wie, kiedy sie to naprawi tak samo. trzeba czekac:/

mm7l.png

Opublikowano

alecana instalacja: MV C++ 2008 Redistributable Package (wiekszość funkcji może nie działać bez tego) sprawdzaliscie to? dodam ze nalezy spatchowac klienta mt2 przed uruchomieniem moda.

Opublikowano

dziala wszystko juz^^ poza WH. wystarczy sciagnac NOWA wersje moda 11.10.2013 i zainstalowac (oczywiscie polecam wczesniej przeinstalowac ponownie metina jesli byl tam poprzedni mod:D). i po problemie:)

mm7l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...