Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

patch BoL-antycheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<p>Dziś powinienem dostać patcha, jednak wyskakuje mi komunikat (Screen poniżej) i bez patchowania mam możliwość "Play". Uznałem to jako korzyść by przetestować w takim razie czy zadziała mi Bot of legends (nie mam wersji Vip). Pojawiło się "BoL injected successful" jednak po załadowaniu gry odrazu wyrzuciło mnie z powrotem- "game is crashed" z możliwością reconnect. Teraz przejdę do sedna. Gdy próbuję uruchomić grę z BoL-em mam "game is crashed" a bez niego działa bez problemu. Dawniej po wejsciu patcha poprostu moglem grać z włączonym Bolem który zwyczajnie nie działał, a teraz uruchomienie go w trakcie gry powoduje natychmiastowe mnie z niej wyrzucenie tak jakby wprowadzili jakis skaner/antycheat czy inne ustrojstwo. </p>

<p> </p>

<p>I pytanie z innej beczki, jak teraz mam spatchować Lola ? Bo mimo że go wyłączam i włączam, zmieniam serwery na West-N&E to nic sie nie dzieje i ciągle mam możliwość "Play" </p>

post-999443-0-25779300-1381398686.png

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Hm.Mam ten sam problem, proboje zrobic tak jak radzi @up,ale nie moge.Mam tak:

Latest

3.12

3.12 pre-HF

3.11

i nie wiem ktore wybrac.Nie mam 3.12 Oce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...