Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stawiam serwer metin2 i port 11002 nie działa

CrAzYs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem gdy stawiam serwer metin2 hamachi na plikach bytakiniesmialy wyskakuje w port mapie na czerowno lampka 11002 - port od logowania prawdopodobnie i nie mogę zalogowac się na serwer , .. POMOCY

Wszystkie Zapory wyłączone

Antywirus usunięty

Hamachi i ip wszędzie się zgadzają

Próbowałem resetować kompa , sciągałem nowe port mapy i nic nadal czerowna lampka obok portu 11002 i nie mogę się zalogowac na mój serwer ,

Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie ..

Opublikowano

zobacz czy napewno nie masz juz tego portu i czy zmieniles go tam w rootach jest inny port logowania

3392542656.png

Opublikowano

dalej sie zastanawiam.. na chuj wam port map? możliwe że źle ustawiłeś serwer podczas instlacji.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

EndoriaMT2 jak mam zmienić ? Jestem zielony w tym bo dawno nie robilem serwera , a w root mam taki sam port jak w port mapie i wszędzie mam taki sam , Tak samo mam dobrze zainstalowana maszyne , teraz pobrałem nowe pliki serwerowe bo kolega powiedział ze pliki mam złe . Możecie wytłumaczyć jak zmienić tego porta ?

Z góry dziękuje .

Opublikowano

Skumałem to co napisałeś , i zrobiłem tak , prot 11002 nadal nie działa ale w Config zmieniłem na port 11022 i w port mapach potem w root i działa :)

Wielkie dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...