Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giftcode

AkaDesing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc pisze z tabletu wiec nie ma liter takich czy oplaca sie kupic giftcode na enderchest.pl ? Nie piszcie jak nie probowaliscie i czy giftcode'a oplaca sie kupic na kontagier.pl jak sie na enderchest.pl nie oplaca i czy idzie na kontagier.pl smsem kupic giftcode nie chce z minecraft.net i mi nie pisac.

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano

a czemu nie kupisz na mojanu aby zalozyc paypal nic nie kosztuje a dla mamy dasz te 18 euro i ona ci da uzyc karty kredytowej

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Z tego co o nich wiem to 0 supportu miałem serwer i niestety na odpowiedź czekałem ponad tydzień i odpisali dopiero jak serwer wygasł.

Swego czasu mineserv wymieniał crafty ( ich waluta ) na giftcody

kosztowało 90 cratów

smsem strasznie drogo ale przelewem pocztowym wychodzi 90 zł

na pw wysłałem Ci link do sklepu z kluczami minecarft

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

Mi nie chodzi o serwery enderchest bo tam idzie kupic giftcode'a i nie pisac minecraft.net fiberhost.pl tylko enderchest mi pisac.

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano

Mój kolega raz kupił keya z takiej strony bodajże z steamkeys,dokładnie nie pamiętam wiem że mu usneli konto ponieważ podobno klucze były kradzione.

Opublikowano

Widziałem na Fanpage 2 pozytywne oraz 1 negatywną ocenę która toczyła się o zakupiony gift code

Osobiście sam nie kupowałem na Enderchest ale jak na moje oko można zaufać i kupić

Hostują już troszku tych serwerów (1,5 tyś) więc...

Lecz jeszcze chciałbym zwrócić uwagę że na chwilę obecną kupno Gifta jest niedostępne

Szanuje tych co odpłacają mi tym samym

;)

Opublikowano

znalazłem bardzo ciekaawy generator działanormalnie polecam ;)http://giftcode24.pl/feto

Serwis MOTTO jest usługą subskrypcyjną prowadzoną przez BLUE ICE. Po wprowadzeniu na stronę numeru telefonu użytkownik otrzymuje PIN. Poprzez wprowadzenie na stronę numeru PIN, użytkownik potwierdza zaakceptowanie Regulaminu Serwisu. Koszt tej usługi to 4,92PLN/ 3 dni z VAT. Koszt operatora WAP/GPRS nie jest wliczony w cenę, jednorazowa opłata aktywacyjna to 4,92PLN z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie bezpłatnego SMS o treści STOP MOTTO pod numer 60420. Regulamin serwisu znajduje się tutaj. Pytania prosimy kierować do obsługi technicznej na email: [email protected]

Debili szukasz?

Polecam fiberhost.pl można mieć klucz za kilka złotych w aukcjach.

http://fiberhost.pl/zagrosze/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne strony z jakich się opłaca kupować :

Minecraft.net EnderChest.pl
Allegro.pl [ Najtańsze ale używane ]

mca.png

Zapraszam na serwer minecraft, hivemc.eu Gram pod nickiem Accord !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...