Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Arma 2 Instalacja

cichy9682

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z zainstalowaniem gry Arma 2 dokładnie chodzi o to , że przy instalacji wyskakuje mi kod klucz bez którego nie zainstaluje gry . Kupiłem grę przez internet na stronie fabrykakluczy.pl , i grę ściągałem już nie jednokrotnie i działało bo klucz jest wtedy od razu wbudowany w grę, a teraz muszę wpisywac kod.

Dodam jeszcze ,instalowałem grę z płyty przy czym wpisywałem kod z opakowania ,

lecz potem ją odinstalowałem, a teraz jak ściągam grę ze steama to przed instalacja muszę podac ten kod.

Chcę pozbyc się tego problemu aby gra instalowała się bez podawaia kodu z płyty.

Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Musisz mieć ten kod, bo bez niego nic nie zrobisz (chyba, że pograsz na piracie).

Wejdź i spróbuj znaleźć kod na fabryce kluczy, a jak nie masz to w opakowaniu z płytą.

A jak tam nie będzie to napisz do supporty fabryki kluczy i opisz im problem.

4770714280454741315510.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz mieć ten kod, bo bez niego nic nie zrobisz (chyba, że pograsz na piracie).

Wejdź i spróbuj znaleźć kod na fabryce kluczy, a jak nie masz to w opakowaniu z płytą.

A jak tam nie będzie to napisz do supporty fabryki kluczy i opisz im problem.

Dzięki pomogło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...