Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Jinx już jest.

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą miałem Jinx na rankedzie, Riot za pare minut ma jebnąć servery Offline. To jak, kupujecie? Ja narazie mam tylko 5K, trzeba jeszcze chomikować 3 kafle :P

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ją TRZEBA kupić za 7800, za tydzień może już dostać ninja nerfy, i będzie kupa, a teraz instalock/instaban na rankedach :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Mam bundla ale jakoś nie jestem zachwycony, ktoś nie dawno mówił że ma stuna, jak widać nie ma.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam bundla ale jakoś nie jestem zachwycony, ktoś nie dawno mówił że ma stuna, jak widać nie ma.

To tak jest jak sie czyta posty jakiś retardów dla których stun i snear to to samo.

A co do postaci jutro mam zamiar kupci ja za RP(oczywiscie jak nie zapone kupci PSC)

Opublikowano

Hmm przed chwilom grałem Vayne, Lulu (ja) vs Janna Jinx - powiem tak... czekam na nerfa bo to co robi to masakra ;x Wezmiesz takiego blitz do niej i bot pozamiatany jest.

Może i to też nasz wina bo nie szło nam za dobrze na bocie, ale w tf też ciorała i wgl... Jeszcz ulti dobije z topa se czy mida i gg.

Podsumowując w8 for nerf.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...