Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini zawał

grzesssiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko czy często macie taki "mini zawał"? Nie wiem jak to określić no ale chodzi mi mniej więcej o uczucie podobne do tego jak np. macasz ręką po kieszeni czy masz telefon a tu nic nie wyczuwasz. (sądzę że każdy to zna xD)

Bo ja ostatnio siedzę sobie na kompie i co jakieś 5-10min mam taki "mini zawał" a nie myślę o niczym co mogłoby mnie zestresować. Też tak macie czy nie? Tylko serio serio a nie jakieś żarty sobie będziecie robić ;D

HBV27j.png

Opublikowano

No, albo ostatnio, odwracam się gdy chcę spać, w strone ściany, otwieram oczy a tu belka tak jakby blisko, to ja zawał, a sie okazało że była 30 cm obok.

Chaotycznie, wiem..

Admin Cienia
Opublikowano

Brak wyczucia telefonu w kieszeni nazywasz mini zawałem ? Myślę że źle się wyraziłeś gdyż ciężko zrozumieć cokolwiek z tej wypowiedz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Brak wyczucia telefonu w kieszeni nazywasz mini zawałem ? Myślę że źle się wyraziłeś gdyż ciężko zrozumieć cokolwiek z tej wypowiedz.

Dajmy na to jak nie wyczujesz tego telefonu czy tam portfelu to automatycznie w ułamku sekundy zanim zdążysz cokolwiek pomyśleć serce zaczyna tak dziwnie bić.

Tak samo mam jak sobie elegancko siedzę i nic nie robię a tu tak dziwnie serce nawala samo od siebie (uczucie takie samo jak np. przy niewyczuciu portfela/telefonu aczkolwiek o niczym stresującym nie myślę)

HBV27j.png

Admin Cienia
Opublikowano

Hmm, ja mam dość mocno zaburzony rytm bicia serca, ciśnienie się mocno wacha, w nocy mnie czasem paraliż senny łapie ale "mini zawał" to złe określenie. :) To po prostu w ciągu chwili wzrasta adrenalina "boże, gdzie mój telefon" i stąd te mocniejsze zadzwonienie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Też mam takie coś jak nie wyczuwam telefonu w kieszeni w spodniach, a okazuje się, że mam go w kurtce, albo jak zostaję wybrany do odpowiedzi, albo pracy domowej, a nie mam i nic nie umiem. Tak bez powodu to nie mam.

Opublikowano

Nie wiem co ty masz ale ja mam takei coś, że jak sobie leże, a potem wstanę dosyć szybko to mi się w bani kręci :D wiem wiem inne ciśnienie bla bla bla.

Mam to samo, ale jaja :D

Nie raz jak się zasiedzę przy jakimś filmie i nagle wstanę to kurde w głowie tak się kręci, że aż musiałem usiąść.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

"Mini zawał" zdarza mi się szczególnie, kiedy trzymam w ręku telefon albo szklankę i ten przedmiot mi się nagle omsknie - taki strach wtedy, bo się spodziewasz, że to spadnie i się rozwali. Ale za to jak się to złapie w locie! Ulga natychmiastowa!

Czasem mi się to zdarza podczas siedzenia przy kompie, jak patrzę po półkach i np. zapomnę, gdzie położyłam klucze, a nigdzie ich nie widzę. Wtedy muszę wstać i je znaleźć, bo mnie to będzie gnębić :D

Opublikowano

Dajmy na to jak nie wyczujesz tego telefonu czy tam portfelu to automatycznie w ułamku sekundy zanim zdążysz cokolwiek pomyśleć serce zaczyna tak dziwnie bić.

Tak samo mam jak sobie elegancko siedzę i nic nie robię a tu tak dziwnie serce nawala samo od siebie (uczucie takie samo jak np. przy niewyczuciu portfela/telefonu aczkolwiek o niczym stresującym nie myślę)

To zwykła ludzka reakcja, a nie jakiś zawał mini - nie ma takiego coś.

Zawał to zawał , kiedyś się przekonasz zapewne co to zawał jak 70% ludzi na świecie

Opublikowano

Mogą być to powody zbyt częstego siedzenia przed kompem. Masz np. zanik pola widzenia bocznego ? i czujesz sie tak dziwnie ? Jak tak to zwykła migrena i nie trzeba się przejmować :)

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Może coś cie po prostu trapi? Skoro masz to nawet w normalnych sytuacjach. Staraj się redukować stres - lepiej jeść, dłużej i wcześnej chodzić spać.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...