Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze? :)

GraMjek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześc jako iz to pogaduszki to pogadamy na temat serwerow a mianowicie na jakich serwerach mozna zarobic? 50zł mies okolo albo i więcej,

• counter strike?
  • Minecraft?

i jaki jeszcze?

metin podobno tez no ale to nie legalne :), piszcie tu sposoby na jakich serwerach mozna troszke zarobic :)

Opublikowano

Metin2 jest dobrym sposobem ale,musisz,mieć dobrą reklamę na starcie , najlepiej serwer medium/easy , serwer też powinien zawierać wiele nowości aby przyciągnąć graczy.

Opublikowano

Metin2 - niby nie legalne, ale tylko niby, ponieważ jest sporo serwerów, które zarabiają grubą kasę, a ich właściciele nie mają żadnych kosekwencji.

Jeżeli nie znasz się na plikach itd nie polecam, oraz sporo trzeba włożyć w taki serwer + reklama , żeby zarabiać powiedzmy 10 tys miesięcznie.

Minecraft - zarobić można wielkie grosze ,także nie polecam.

Counter Strike - Jeśli znasz się na amxx czy też ogólnej struktury powstania sieci to polecam. Serwer około 50 zł - taki w miarę + reklama za 60 zł na cssetti + sklep automatyczny i dziennie można sporo zarobić. Oczywiście z własnego doświadczenia wiem ,że łatwo nie jest bo jest miliony serwerów cs'a. Ja pół roku temu mają taki zestaw jak wyżej z jednego serwera, dziennie miałem koło 60-100zł . Serwer only_dd2 + bf2 + vip . Ludzie najczęściej kupowali odznaki ,a rzadziej vipy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...