Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hardcore][Skyland][Ulepszone itemy][Frakcje]SkyHard - jak ciężko przeżyć w powietrzu?

arus99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1381343512-U512284.png

Jak ciężko jest przeżyć w powietrzu?

1381343557-U512284.png

Podobają Ci się standardowe, Minecraftowe tryby rozgrywki, ale jest z nich tyle serwerów, że każdy jest taki sam? Mamy przyjemność przedstawić Wam unikalną hybrydę najpopularniejszych trybów rozgrywki w Minecrafcie!

1381348716-U512284.png

SkyHard - podniebny Hardcore z kilkoma dodatkami, które są niecodzienne na serwerach survival, a na pewno umilą Wam rozgrywkę. Dodane na serwerze pluginy "gildyjne" pozwalają założyć drużynę i dążyć do bycia najlepszym! Ostrzegamy jednak, że stworzenie jej nie jest takie proste, więc nie każdy będzie mógł sobie na nią pozwolić.

1381343631-U512284.png

Na naszym serwerze wgrany jest generator świata, który w nieskończoność generuję latające wyspy, które różnią się od siebie biomami. Dodatkowo jest wgrane coś na podobieństwo apokalipsy zombie. W nocy potwory są szybsze, creepery naładowane, potwory posiadają zbroję, a szkielety strzelają podpalającymi strzałami. Bez obaw - nasi nowi gracze mają 15 minutową ochrone przed wszystkimi zagrożeniami (oprócz upadku z wyspy w "nicość").Dodatkowo dodaliśmy łuki z nowymi enchantami, które podpalają, tworzą eksplozje, zamrażają i teleportują, a wszystko to bez ani jednej modyfikacji i ściągania dodatkowych plików. Jeżeli zaś nasze itemy będą za słabe, możemy wejść do strefy Bossów, gdzie za zabicie "ulepszonych" potworów dostaniemy bardzo dobre itemy. Wgrany jest też przycisk losowej teleportacji, dzięki któremu będziemy mogli budować się daleko od spawnu bez konieczności budowania miliarda mostów.

1381343652-U512284.png

Na serwerze wgrany jest tryb hardcore, lecz dla innowacji postanowiliśmy nie iść w długi czas bana, ale utrudnić Wam rozgrywke. Po śmierci nasze konto zostaje zablokowane na czas 1 godziny. Bez obaw - czas ten jest tak krótki, bo nie raz umrzemy w starciu z krwiożerczymi bestiami. A zatem zapraszamy na serwer. Zróbcie swoją gildie i bądźcie najlepsi!

1381343675-U512284.png

- Zwierzęta: Włączone
Przecież jedzenie jest klczowe dla przeżycia w trybie Hardcore,
- Potwory: Włączone
Nie dość, że włączone, to jeszcze ulepszone - miłego dedania ;)
- Nether i End: Włączone
Nie będziemy Was ograniczać do egzystowania w tylko jednym świecie.
- PvP: Włączone
Najłatwiej zdobyć itemki zabijając ludzi, od Admina nic nie dostaniecie.
- White Lista: Wyłączona
Wbijajcie kiedy chcecie i z kim chcecie.
- Premium: Nie
U nas każdy znajdzie miejsce dla siebie.
- Sloty: 30
Błagamy, nie zrażajcie się tą liczbą. Serwer jest postawiony na dobrej, darmowej maszynie, dzięki uprzejmości hostingu disconnect.pl I mamy z Nimi umowę, że jak bęzie grała stała, pełna liczba graczy, to sloty zostaną zwiększone KILKUKROTNIE. Po prostu DaWid nie odkrył jeszcze naszego potencjału ; )
1381343701-U512284.png
Nasze IP: s5.disconnect.pl:25618
1381343717-U512284.png

Jak mówi tutejsze przysłowie - "Najlepszych ludzi poznaje się na MPC", więc postanowiliśmy oddać minimum 2 miejsca na wybrane stanowiska: Administrator(2x), Moderator(2x), KidModerator(3x) (jeżeli podanie na moderatora nam się spodoba, ale będą też lepsze), budowniczy (3x), YouTuber (Brak limitu). Podania wysyłajcie mi w wiadomości prywatnej, (by nie robić tu offtopu).
PODANIA PISZECIE PO SWOJEMU! TU SĄ TYLKO MINIMALNE WYMAGANIA, ZAŚ RESZTĘ MUSICIE ZREDAGOWAĆ SAMI!
Administrator:
- Minimum 15 lat, lecz jeżeli ktoś jest naprawdę, ale to naprawdę ogarnięty - możemy znieść ten limit.
- Profesjonalna znajomość ortografii i komend
- Umiejętność empatii i rozwiązywania problemów
- Być miłym dla graczy, ale i też konsekwentnym (złoty środek).
- Nie wywyższać się
- Pomagać graczom jak i moderatorom, kidmodom i innym
- Umieć szkolić niższe rangi
- Szanować cały Team jak i wszystkich graczy
- Mikrofon, skype lub TS3
Moderator:
- Minimum 14 lat, lecz jeżeli ktoś jest naprawdę, ale to naprawdę ogarnięty - możemy znieść ten limit.
- Ogarnianie komend takich jak (kick, ban, mute, warn).
- Cierpliwość, przy pomaganiu graczom
- Bycie kulturalnym i tolerancyjnym
- Profesjonalna znajomość ortografii
KidModerator:
- Minimum 14 lat, lecz jeżeli ktoś jest naprawdę, ale to naprawdę ogarnięty - możemy znieść ten limit.
- Ogarnianie komend (kick, mute, warn)
- Cierpliwość, przy pomaganiu graczom
-Bycie kulturalnym i tolerancyjnym
- Profesjonalna znajomość ortografii
Budowniczy:
- Brak ograniczenia wiekowego
- Ładne budowanie w wielu stylach architektonicznych
- Posiadanie swoich budowli, które mógłby nam zaprezentować
- Czas, na pomaganie nam
- Umiejętność pracy w grupie
- Mikrofon, skype lub TS
YouTuber:
- Minimum 800 aktywnych widzów w serwisie YouTube
- Reklama serwera na kanale
A więc zapraszamy do komentowania serwera, proponowania ewentualnych poprawek jak i wbicia do nas i przekonania się jak wygląda życie w "niebie"!
Pozdrawiamy,
Ekipa SkyHard
Opublikowano

Zajebiscie sie zapowiada. nie moge sie juz doczekac startu. ^^

Jesli chodzi o rekrutacje , czy z wiekiem 12 lat z wyjatkiem znalazloby sie cos i dla mnie?

P.s pisze z fona

czo mi usuwajo sygny? xD

Opublikowano

Zajebiscie sie zapowiada. nie moge sie juz doczekac startu. ^^

Jesli chodzi o rekrutacje , czy z wiekiem 12 lat z wyjatkiem znalazloby sie cos i dla mnie?

P.s pisze z fona

Nie wiem czy coś by się znalazło, ale zawsze możesz spróbować. Jeżeli uznamy, że na swój wiek jesteś BARDZO ogarnięty, to może jakąś posadę wyłapiesz. Ale niestety będziemy musieli Cię pierw przetestować z uwagi na wiek. Nic nie wykluczamy, spróbuj swoich sił ;)

Opublikowano

@refresh: Zedytowano wymogi rekrutacyjne

17. Od teraz użytkownicy mogą odświeżać poradniki przed upłynięciem 24 godzin, jeżeli wprowadzają jakieś zmiany lub ich wypowiedź wnosi coś do tematu.

Opublikowano

@ratr skąd możesz wiedzieć, że serwer jest dobry skoro jeszcze nawet ip nie podali? czyżbyś sobie posty nabijał?

a co do serwera to jak najbardziej zagram, czekam na ip ! :)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano
mam nadzieje ze moj pomysl (częściowo mój) sie tutaj sprawdzi ;)

serwer sie ladnie zapowiada

teraz wystarczy juz oczekiwac startu serwera

powodzenia arus z tym wszystkim

jakbys chcial pomocy to mozesz napisac :D

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Nie wiem czy coś by się znalazło, ale zawsze możesz spróbować. Jeżeli uznamy, że na swój wiek jesteś BARDZO ogarnięty, to może jakąś posadę wyłapiesz. Ale niestety będziemy musieli Cię pierw przetestować z uwagi na wiek. Nic nie wykluczamy, spróbuj swoich sił ;)

jak dasz kuurwa czlowieku 12-14 latki do ekipy do gowno bedzie z serwera Zrob rekru 16/17+ i bedzie wtedy ok bo wiekszosc graczy nie bedzie chcialo pykac z okazji swiat xD ze w administracji sa pierdolone gimby Ps.Pzdr Pingu xD

Opublikowano

Przepraszam za wczorajsze zgapienie, ale prowadziłem live i robiłem małe open-beta. IP to: s5.disconnect.pl:25618 ! Już większość jest dopracowana, tylko dzisiaj musimy naprawić strefę BOSS, bo coś jej się stało. A tak poza tym to wszystko działa ;) Wbijajcie!

@edit:

jak dasz kuurwa czlowieku 12-14 latki do ekipy do gowno bedzie z serwera Zrob rekru 16/17+ i bedzie wtedy ok bo wiekszosc graczy nie bedzie chcialo pykac z okazji swiat xD ze w administracji sa pierdolone gimby Ps.Pzdr Pingu xD

Nie zamierzam dawać do Administracji 12-13 latków, ale jeżeli ktoś będzie NAPRAWDĘ ogarnięty (musi pierw przejść wiele testów), to mogę zrobić wyjątek ;) Tak to standardowo dodaje +15. Chyba, że ktoś przejdzie testy na nazistowsko trudnym poziomie; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...