Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] USB Problem S III mini

Bouncy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. !

Mam mega problem. Na początku napiszę, że mój model to Samsung Galaxy S III mini i, że próbowałem reset, hard reset, zmiany portu, inny kabel etc... I nic nie pomogło ! Po prostu tak jakby mi telefon przestał działać czy coś. Podpinam pod USB Samsung S5620( Monte ) I wszystko działa. W S III mini włączam Debuggowanie usb i to tez nie pomaga po prostu nie czyta mi telefonu i wyskakuje komunikat : Nie rozpoznano urządzenia usb i wchodzę w to i jest napisane ( System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43) Unkown Device ;c.

Proszę o szybką pomoc !

Opublikowano

Jak to zainstalowałem to chociaż zaczęło telefon wyszukiwać. Ale zapomniałem dodać, że w telefonie nie wyskakuje nawet ikona, że urządzenie próbuje się połączyć przez USB z komputerem( Lewa strona u góry na pasku w telefonie) I myślę, że to jest problem. Czy da się zmienić tryb pracy na kies albo pamięć masowa w telefonie Samsung Galaxy S III mini ? Jeżeli nie to proszę o dalsze pomysły ;c

@edit Ewentualnie czy dałaby coś zmiana softa ? Czy coś takiego ;p Jeżeli tak to proszę o jakiś poradnik do tego i stronkę z najnowszymi softami. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...