Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja gra -Symulator, Gra tekstowa, Messi i inni pilkarze

Pev

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam , chciałbym wam przedstawić moją grę robioną na szybko.

W grze sterujemy Messim i chodzi oto żeby maniaczyć w grę tzn hazardować i ubijać Ronaldo, a na końcu ubić Lewandowskiego.

W grze mamy dostępne tylko kilka przedmiotów. Jeżeli projekt wam się spodoba to udostępnie wersje 1.0 z nowymi przedmiotami i przeciwnikami.

Oto link do pobrania:

A oto skan:(virustotal mi nie działa dlatego dam ss'a z AVG)

3krm.png

GRA NAZYWA SIĘ "MESSI FIGHT"

robiłem wersję v0.1 w godzinę ;)

gra nie ma dużych wymagań, pójdzie na każdym komputerze. Ponieważ głównie są to proste obrazki i napisy tekstowe.

Stworzyłem tę grę dla zabawy, a nóż się komuś spodoba. Mam nadzieje że ktoś przy niej spędzi trochę czasu ;)

Opublikowano

Cb chyba trzeba zbanować bo juz zaczyna sie to nudne robić.. To jakiś marny troll z twojej strony? Jeżeli nie to nikt nie bedzie w te twoje "gówniane produkcje" grał..-tak tylko Cię uprzedzam.

Strzałka.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Uczeń
Opublikowano

Cb chyba trzeba zbanować bo juz zaczyna sie to nudne robić.. To jakiś marny troll z twojej strony? Jeżeli nie to nikt nie bedzie w te twoje "gówniane produkcje" grał..-tak tylko Cię uprzedzam.

Strzałka.

Szukam czegoś co zaciekawi graczy ; )

Opublikowano

Szukam czegoś co zaciekawi graczy ; )

Więc pomyśl wpierw co mogłoby ich naprawdę zaciekawić, bo na odlew walić byle pseudo-gierkę nie ma co.

1567846744.png
Uczeń
Opublikowano

Więc pomyśl wpierw co mogłoby ich naprawdę zaciekawić, bo na odlew walić byle pseudo-gierkę nie ma co.

Pracuje nad czymś "grubszym" a mianowicie systemem operacyjnym. Tzn wszystko w jednym, będzie można w nim pisać i wydrukować, rysować, grać w gry itp

Opublikowano

Pracuje nad czymś "grubszym" a mianowicie systemem operacyjnym. Tzn wszystko w jednym, będzie można w nim pisać i wydrukować, rysować, grać w gry itp

Pozdro. Idz może za nauke się wez a nie..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Jakie ty jeszcze gry będziesz robił? I system? Zdecyduj się....

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...