Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare auta sportowe

luzak373

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Takie auto i tak pozostanie w miejscu twoich marzeń więc wygoogluj i sobie wyobraź przed snem jak pomykasz do kościoła. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

plymouth hemi cuda albo plymouth fury oraz chevrolet chevelle oraz polecam zoabczyc shelby'iego gt500 :)

A jak chcesz jakiegos pro muscule cara to dodge charger rt.

Chevrolet Monte Carlo z 79 też fajny ;p

Chevrolet camarro ss

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

W Zamościu, codziennie widzę na sprzedaż jakieś zabytkowe auto, chyba "Szewrolet", na rejestracjach zabytkowych, ale nie pamiętam co to za auto.

Opublikowano

Mustang 67-71;

Chevy Camaro SS '69

Dodge Charger

Dodge Challenger

Pontiac Firebird

Cadillaci i Buicki z lat 70-tych.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Takie auto i tak pozostanie w miejscu twoich marzeń więc wygoogluj i sobie wyobraź przed snem jak pomykasz do kościoła. ;)

Nie wiem jaki masz w tym problem, to że Ciebie nie stać nie znaczy, że każdego nie stać ;)

A co do tematu, dziękuje wszystkim za pomoc, na pewno wybiorę coś z tego co mi doradziliści ;)

4566511400.png

Admin Cienia
Opublikowano

Tak, tak, nie wszyscy ludzie są idiotami, widzę jak robisz z siebie niewiadomo kogo, nieznoszę takie internetowego ścierwa, ale nikt nie zabroni pisać takich tematów. Uwierz mi że w tej PRAWDZIWEJ rzeczywistości dysponuje sporym kapitałem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...