Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytania] Kilka pytań odnośnie klas

breedovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jestem raczej osobą pedantyczną jeśli chodzi o wybór
klasy, nie chciałbym jej zmieniać, kiedy już nabiję np. 50 lvl, więc mam
kilka pytań odnośnie klas.

1. Zacząłem grę humanem hunterem, gdzieś wyczytałem, że to słabe połączenie rasy i klasy, czy to prawda?

2. Zacząłem grę również rogalem, postać bije znacznie mocniej od huntera czy to tylko moja wyobraźnia?

3. Instacje vs questy, czy od 15 lvl-a można co jakiś czas robić instacje czy olać je do któregoś poziomu?

4. No huntera i rogala najlepsze przedmioty będą dające agility, staminę i critical?

5. I moje ostatnie pytanie, co jest lepsze do solowego pve, a po osiągnięciu max lvl'a pvp. Rogal czy hunter?

Myślę, że odpowiedzi na te pytania mogą pomóc również nowym :)

Opublikowano

1.Szczerze połączenie może być lecz bardziej polecam dwarfa 1% do crita jak grasz mm lub survi w bm nie oplacalne

2.Rogal bije szybciej, ale zadaje mniejszy dmg

3.Dolacz do jakiejs gildii 25 lvlovej i rob questy, a od 15 poziomu musisz isc na DF ! bo mozesz zgarnac ok 3 lvli

4.Hunter Agi, Sta, crit

Rogal chyba to samo lecz haste troche tez :P (chyba)

5.Solo to hunter Bm wysylasz peta on tankuje leczysz go i bijesz, Sam gram huntem i wiem jak jest :P

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano (edytowane)

Więc mogę spokojnie zostać przy humanie? :)I co to jest bm xD I jeszcze jedno, pecik to pewnie niedwiedź pod tanka i talenty pod łucznictwo? C:

Edytowane przez breedovsky
Opublikowano

Bm to jeden z trzech typow talentow Beast Mastery wydaje mi sie ze najlepsze są te no i tak niedzwiedz pod tanka

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

1. Zacząłem grę humanem hunterem, gdzieś wyczytałem, że to słabe połączenie rasy i klasy, czy to prawda?

2. Zacząłem grę również rogalem, postać bije znacznie mocniej od huntera czy to tylko moja wyobraźnia?

3. Instacje vs questy, czy od 15 lvl-a można co jakiś czas robić instacje czy olać je do któregoś poziomu?

4. No huntera i rogala najlepsze przedmioty będą dające agility, staminę i critical?

5. I moje ostatnie pytanie, co jest lepsze do solowego pve, a po osiągnięciu max lvl'a pvp. Rogal czy hunter?

Myślę, że odpowiedzi na te pytania mogą pomóc również nowym

1: Human hunter jest dobry w PvP, bo ma ratical Every Man For Himself, który zdejmuje stuny itp. Tylko ma CD z trinketami PvP które robią to samo.

2: Rogal zawsze bił mocno przez combosy i poisony.

3: Możesz robić instancje i w czasie szukania PT, questy możesz robić.

4: Itemy z agility to podstawa u obu klas.

5: Solowe PvE to hunter najlepiej, mnóstwo questów może solować właściwie.

Opublikowano

1: Human hunter jest dobry w PvP, bo ma ratical Every Man For Himself, który zdejmuje stuny itp. Tylko ma CD z trinketami PvP które robią to samo.

2: Rogal zawsze bił mocno przez combosy i poisony.

3: Możesz robić instancje i w czasie szukania PT, questy możesz robić.

4: Itemy z agility to podstawa u obu klas.

5: Solowe PvE to hunter najlepiej, mnóstwo questów może solować właściwie.

Nie chcę robić tematu więc zapytam tu :

1.Czy hunter na globie jest trudny do ogarnięcia w PVE, raidy rdf ( obecnie gram na 4.3.4 ) ? Będzie trudniej ?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Nie chcę robić tematu więc zapytam tu :

1.Czy hunter na globie jest trudny do ogarnięcia w PVE, raidy rdf ( obecnie gram na 4.3.4 ) ? Będzie trudniej ?

Co ty... hunter do ogarniecia jest banalny, w raidach juz troszke ciezej ale zawsze latwiej niz na wotlku, tak brzmi moje zdanie

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Co ty... hunter do ogarniecia jest banalny, w raidach juz troszke ciezej ale zawsze latwiej niz na wotlku, tak brzmi moje zdanie

Jak jest z pvp ? Ogólnie pve to chyba jest prosty, oglądałem poradniki i rotacja jakaś skomplikowana nie jest :) Tylko tak hunter jest prostszy niż wcześniej ( cata ) ? Bo powiedzmy, że tak średnio ogarniam huntera na 4.3.4, ilvl rośnie a dps stoi w miejscu ( na maxa z rapid fire na kukle hc wycisne 16k, tak normalnie to 13-15, jak się postaram to raczej utrzymam to 15k ) ;/

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Jak jest z pvp ? Ogólnie pve to chyba jest prosty, oglądałem poradniki i rotacja jakaś skomplikowana nie jest :) Tylko tak hunter jest prostszy niż wcześniej ( cata ) ? Bo powiedzmy, że tak średnio ogarniam huntera na 4.3.4, ilvl rośnie a dps stoi w miejscu ( na maxa z rapid fire na kukle hc wycisne 16k, tak normalnie to 13-15, jak się postaram to raczej utrzymam to 15k ) ;/

Strasznie slaby dps, ja na 80 z bronia z cata bardzo dobra cisnalem 20k i stal w miejscu

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Strasznie slaby dps, ja na 80 z bronia z cata bardzo dobra cisnalem 20k i stal w miejscu

Na PW napiszę.