Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wszystkie takie są?

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wszystkie dziewczyny są takie??Czy one kiedyś dojrzeją ??Czy zawsze będą takie.Może źle napisałem.Chodziło mi ,że dużo jest takich ,bo normalną to chyba ciężko znaleźć.Przychodzę do konkretów.Poznałem ostatnio kilka takich w szkole.Dokładnie z mojej klasy (nowej)Nowa szkoła i klasa.I wszystko git było.To rozmawialiśmy ,ze sobą itp.Ale ostatnio wydaje mi się ,że ona po prostu robiła ze mnie frajera.Bo też miałem ostatnio ściągę na sprawdzian i pożyczyłem jeden z nich , sama chciała się z niej pouczyć się.To dałem i potem to jej nie odzyskałem ,no pod koniec sprawdzianu oddali mi...I to jeszcze była praca domowa i chodziłem oddawać dla nauczycielki to ona pytała się czy jej napisze.I też mowi tera kup to sramto i jak bym jej nie kupil to powiedziala ,ze nie bedzie sie do mnie odzywac.Nic nie kupiłem.Nie myślcie sobie ,że skąpy jestem ,bo jak coś miałem to dałem nawet sam poczęstowałem.Ale ludzie co ja mam się w chuja robić dawać i być frajerem ,sponsorem.Jak się wkurwię to jej to wytłumaczę co myślę o takich ludziach.Bo ludzie po co mi tacy znajomi ,że jak masz kase to fajny jestes nie masz to wypierdalaj.Frajerem nie jestem.I jeszcze czasem se jaja ze mnie robily ,ale to już mniej ważne każdy z kogoś czasem pożartuje.

I czy są jeszcze na świecie jakieś normalne dziewczyny????Czy wszystkie no większość są takie szmaty nie wiem jak to inaczej nazwać nazywam rzeczy po imieniu.Myślę powiem jej szukać se innego frajera...
Wypowiedzcie się na ten temat możecie o swoich przygodach powiedzieć.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Naucz się Polskiej składni zdań , ponieważ twoje błędy rażą !

@Topic@

Wytłumacz, im aby się ogarnęły bo frajera robić z siebie nie,masz zamiaru . Moim zdaniem nowa klasa - czyli szukają kozła ofiarnego który wszystko będzie robił na klaśnięcie ręką !

Opublikowano

nie wszystkie, mam wiele "normalnych " kolerzanek i jedną "przyjaciółke "

"kolerzanek"? Współczuję im.

To nie są koleżanki, a zwykłę zdziry żerujące na ludzkiej uprzejmości. Miej je w dupie.

Opublikowano

podejdz do nich i powiedz im pro 100 w twarz

"jesteś szmatą szmato" :D

lub jak będzie coś od ciebie chciała i powie

np. "daj złotówkę"

to ty powiedz "pierw do buzi potem kasa" :)

z kurwami trzeba ostro żeby wiedziały kto rządzi :)

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

@up

Ja pierdole, ale masz teksty. Normalnie mistrz ciętej riposty. Już lepiej powiedzieć coś w stylu:

-Chuj Ci w dupe.

-No chyba tobie palancie.

-To był komplement dziwko.

@topic

Jest dużo normalnych dziewczyn tylko Ty pewnie chodzisz, jak przewiduję albo do szkoły w dużym mieście gdzie takich dziwek jest pełno, albo do szkoły prywatnej dla snobów. Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia i mogę się mylić, ale w zależności od szkoły/miejsca zamieszkania są różni ludzie. Ja np. chodzę do szkoły w małym miasteczku, oczywiście również nie brakuje zdzir, jak i fanek bieberka, 1D, albo The Wanted (są to osoby miejscowe, nie wiadomo za jakich miejszczuchów się uważają). Są również dziewczyny z pobliskich wiosek które są 100x mądrzejsze, lepiej wychowane i może nawet ładniejsze (fap, fap time xD).

Opublikowano

podejdz do nich i powiedz im pro 100 w twarz

"jesteś szmatą szmato" :D

lub jak będzie coś od ciebie chciała i powie

np. "daj złotówkę"

to ty powiedz "pierw do buzi potem kasa" :)

z kurwami trzeba ostro żeby wiedziały kto rządzi :)

hehhehehhe no to dobre, zgadzam sie, z takimi trzeba ostro :)

Opublikowano

nie wiem ile masz lat i ro jakiej szkoly chodzisz.

i teraz wypowiem sie ogolnie nie co do tej sytuacji ktora opisales. wiekszosc dziewczyn jest taka sama potrafia tylko ranic i rzadzic i to nie ma znaczenia czy jest starsza czy mlodsza, wszystkie tak samo rozumuja.

dziekuje dobraboc.

szacunek miej tylko do tych co na to zasluguja i tyle, teoria prosta :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Fajna laska - ty chcesz ją mieć - ona to wykorzystuje - norma u 65% dziewczyn/ek.

Dlatego stary olej sprawę i miej wyjebane na takie osoby a będzie Ci dane.

Pamiętam za czasów 1 technikum jak paliłem szlugi , i było daj szluga ,chuj dawałem - oczywiście laski prosiły , niby koleżanki, pewnego dnia powiedziałem nie dam i chuj nagle straciłem koleżanki - normalne ? :D Bo niby też skąpy , są pewne granice. Dlatego polecam Ci nie zawieraj takich przyjaźni, chyba ,że chcesz aby szanowały Ciebie jako naiwniaka - który da, czy coś tam kupic.

Pozdro :)

Opublikowano

Naucz się Polskiej składni zdań , ponieważ twoje błędy rażą !

@Topic@

Wytłumacz, im aby się ogarnęły bo frajera robić z siebie nie,masz zamiaru . Moim zdaniem nowa klasa - czyli szukają kozła ofiarnego który wszystko będzie robił na klaśnięcie ręką !

Jak Ty możesz wytykać komuś błędy jak napier*alasz przecinkami gdzie popadnie w złych miejscach? -.-

Nie wszystkie takie są uwierz. Moim zdaniem ciężko trafić już na normalną taką jak tutaj piszą która " Nie patrzy w portfel "

Umiem to dostrzec, w mojej szkole na 1200 uczniów mamy gdzieś 50 dziewczyn każda z nich jest zajebista nie mogę zaprzeczyć, a idioci każdej z nich to pokazują

proszą o numery i potem taka się chełpi tym jaka jest zajebista. Nie pogada z normalnym prostym chłopakiem w szkole tylko z tymi pizdeczkami w grzyweczkach rurkach bluzach z napisem SWAG, kase i " pedalski styl " to ma ale mózgu za grosz, więc praktycznie tylko My je naprowadzamy na taką strone że tak powiem " bycia "

Opublikowano

Wiesz, niektóre dziewczyny żyją w przekonaniu, że ponieważ są kobietami to każdy powinien wokół nich skakać i spełniać każdą zachciankę. Jest to głupie, ale pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś z tego wyrosną. Anyway, ciężko trafić na normalnych ludzi w dzisiejszych czasach (mam na myśli uczciwych, godnych zaufania, nie lecących na hajs), ale są tacy. Naprawdę są. ;-)

Opublikowano

Wiesz, niektóre dziewczyny żyją w przekonaniu, że ponieważ są kobietami to każdy powinien wokół nich skakać i spełniać każdą zachciankę. Jest to głupie, ale pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś z tego wyrosną. Anyway, ciężko trafić na normalnych ludzi w dzisiejszych czasach (mam na myśli uczciwych, godnych zaufania, nie lecących na hajs), ale są tacy. Naprawdę są. ;-)

Jeśli nie lubisz hajsu to jesteś pozerką.

Bullshit

vayne.png

Opublikowano

Jeśli nie lubisz hajsu to jesteś pozerką.

Bullshit

Heheć, wiadomo, hajs jest potrzebny do życia, ale ja mówię tutaj o sytuacji, kiedy laska leci tylko na kolesi, którzy mogą się podcierać dolarami, bo ktoś, kogo nie stać na luksus jest frajerem.

Opublikowano

mpc forum [*] MPSForum - Multi player samosia forum

Powiedz wal się i tyle LOOOOOOOOOOL

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...