Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybsze zarabianie i optymalizacja

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytania. Czy w grze dalej trzeba grać xxxx wieki by zarobić na czołg czy teraz więcej się zarabia? Drugie pytanie to, czy jest od jakiegoś czasu polepszona optymalizacja czy nie? Daje te pytania, ponieważ jak dalej się tak wolno zarabia to nie ma sensu pobierania WoT'a :P

Opublikowano

Przez całe miesiące trwają jakieś eventy, np zabij 30 graczy i dostawałeś 300k. Teraz jest chyba za nabicie daną ilość expa i dostajesz 250.

Łatwo teraz zarobić.

Masz takie coś jak wot tweaker, usuwasz niepotrzebne dymy itp. sporo daję ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Z tego co czytałem i słyszałem, czołgi od War Thunder nie wyszły jeszcze oficjalnie. Dodatkowo, mają przewyższać grywalnością World of Tanks. Jest naprawdę dużo argumentów na niekorzyść dla Wargaming. Zaczynając na systemie dobierania graczy, gdzie Twój los jest w 90% z góry przesądzony przez system - do pocisków, które często znikają. Oczywiście to temat już gdzie indziej. Wybaczcie za offtop.

Graficznie również te nowe czołgi według mnie prowadzą.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Z tego co czytałem i słyszałem, czołgi od War Thunder nie wyszły jeszcze oficjalnie. Dodatkowo, mają przewyższać grywalnością World of Tanks. Jest naprawdę dużo argumentów na niekorzyść dla Wargaming. Zaczynając na systemie dobierania graczy, gdzie Twój los jest w 90% z góry przesądzony przez system - do pocisków, które często znikają. Oczywiście to temat już gdzie indziej. Wybaczcie za offtop.

Graficznie również te nowe czołgi według mnie prowadzą.

Wiesz czym góruje WoT nad WT?

Tym, że WT to pieprzony symulator, a WoT to gra.

A co do tematu:

Chcesz zarobić? Graj czołgami T5-T6, graj kompanie. Tyle ci mogę pomóc.

Opublikowano

Jeżeli chcesz szybko zarabiać to trzymaj w garażu jakiś czołg lub kilka z V poziomu (polecam t34 lub pzIV). Gra nimi jest przyjemna i szybka. Pomimo tego, że jest odskocznią od wyższych poziomów to dodatkowo można równie szybko się wzbogacić. Jak już taki czołg ulepszysz, a załogę wyszkolisz to wyjdziesz minimum 20 k na bitwę. Ponadto w grze jest teraz opcja misji, taka ikonka mapnika w lewym górnym rogu. Ostatnio było takie zadanie, że za odpowiednią sumę zadanych obrażeń jednego dnia mogłeś dostać 250 k.

VwjVBMa.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz szybko zarabiać to trzymaj w garażu jakiś czołg lub kilka z V poziomu (polecam t34 lub pzIV). Gra nimi jest przyjemna i szybka. Pomimo tego, że jest odskocznią od wyższych poziomów to dodatkowo można równie szybko się wzbogacić. Jak już taki czołg ulepszysz, a załogę wyszkolisz to wyjdziesz minimum 20 k na bitwę. Ponadto w grze jest teraz opcja misji, taka ikonka mapnika w lewym górnym rogu. Ostatnio było takie zadanie, że za odpowiednią sumę zadanych obrażeń jednego dnia mogłeś dostać 250 k.

20k to dostanie przy dobrej bitwie, oczywiście bez premki.

Najlepiej zrobić z 4 5T i lecieć każdym po bitwie, kasa szybko wleci.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Posiadałem 2 czołgi V poziomu: t34 oraz pzIV. Oba wymaksowane, z modułami oraz z załogą posiadającą 3 umiejętności. Radziecka maszyna strzelała prawie tak szybko jak karabin maszynowy. Zarobić 20 tyś. w ten sposób to żaden problem, uwierz mi.

PS. Nigdy nie grałem z premium.

VwjVBMa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...