Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem w katalogu game oraz channelach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem otóż gdy zmieniłem lvl w channelach mam teraz same problemy

Zmieniłem lvl w

channel1

channel2

oraz

channel99

Zapisałem i gdy zalogowałem się do gry po wpisaniu komendy /go ox nie działa mówi że coś tam wpisać /goto kordy mapy też zrobiłem i nie działa, kolejną rzeczą która nie działa jest DT dodam że przed tym gdy zmieniłem lvl wszystko działało nie wiem co się stało... Proszę o szybką pomoc dam like. Jeżeli będziecie potrzebowali jakiś informacji żebym coś podał to piszcie co.

Opublikowano

Weź nie ściemniaj koleś, zmiana lvlu nie wpływa na questy bo coś jeszcze zrobiłeś co teraz nie chcesz napisać.. dałeś pewnie sh make a game pewnie nie tylko game, pewnie cały folder germany zmieniłeś i wiadome dlaczego masz taki problem. Otóż tak w pliku znajdującym się przed questami jest plik bodajże settings.txt z tego co dobrze pamiętam, jeśli nie to poprawcie mnie bo teraz pisze z telefonu itd. i tam nie masz wpisanego skrótu z kordami do mapy ox, nie działające DT więc tak DT musi być bodajże na channel1, zobacz gdzie masz wpisany id masz do DT em i wgraj sobie questa jak nie masz wgranego. I powiedz mi Twoją wersję zmiany lvl, czyli jak zmieniałeś ten lvl.?

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...