Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

inwazja biedronek

ToreZ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, wstaję rano i co? i pierdyliard tych insektów biega sobie po biurku i parapecie. Najgorsze jest to, że niemiłosiernie śmierdzą i mają jad powodujący podrażnienie skóry. Na pewno nie jest to polska odmiana ( inny kolor pancerzyka ), a do tego jest ich wszędzie pełno.

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Takie pomarańczowe jakby? Widziałem to u siebie na podwórku.W ogóle dziwne, że u Ciebie się pojawiły w domu, bo jest już dość chłodno i wszelkie robactwo powinno już pójść "spać".

Opublikowano

Absurdalny temat -,-

Zrobiło się ciepło i poprostu biedronki szukały schronienia,

są Czarne z zółtymi plamkami, wiem bo u mnie w sql na 1 lekcji był rozjeb po całej klasie ich ;D

Ps.nie śmierdzą...

Opublikowano

A myślałem, że o sklepy chodzi.. xD

U mnie ostatnio patrze a tu 5 normalnie po oknie idzie ;p aż się zdziwiłem ale jak widać żyje.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ja jak miałem którejś nocy otwarte okno to później z mopem latałem zabijając jedną po drugiej. Nie wiem skąd one, ale wystarczyło rozszczelnić okno żeby nie wlatywały i nadal było tak fajnie chłodno w pokoju ;)

Opublikowano

Jeśli zawsze masz otwarte okno to polecam zamocować taką siatkę na okno :)

insektnamoskitierze.jpg

Sam mam na oknie i w lato wieczorem mimo zapalonego światła + otwartego okna = 0 komarów w domu ^_^ Na biedronki również się to sprawdzi. A to coś nazywa się "moskitiera".

@Offtopic: Gdy czytałem nazwę tematu to pomyślałem o biedronkach - sklepach B) Jest ich dużo bo np. na dwóch niewielkich osiedlach z 3 biedry xD

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ja mieszkam w zielonym bloku i biedronki tylko po naszym bloku chodzą. Ale tylko w południe,wieczorem można otworzyć okno. Ale na południe jest duszno w domu, więc otwórz okno= baw się z biedronkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...