Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kennen vs. Jayce

Sklejka97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

zastanawiam się nad kupnem nowej postaci. Obie te postaci mogą pełnić rolę ADC pomimo, że z reguły gra się nimi na innych liniach. Natomiast wacham się którą z tych dwóch postaci wybrać aby byłe też dobre na pozycjii ADC jak i na innych liniach. Podajcie plusy i minusy a jeśli według was, któryś z innych cahmpionów też będzię spełnaił to rolę to takie propozycję będą miło widziane.

Z góry dziękuję :D

Opublikowano

Ezreal

mozesz isc nim wszedzie

escape

harras i do farmy harras do adc

harras do apc

dobre ganki , po prostu postac AP / AD mozesz isc tak jak np. shen , kayle

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Jak dla mnie kennen to ....GÓWNO

Na adc to jest zwykly troll pick, równie dobrze mozna isc np. Ahri.

Hmm.. na topie moze wydawqć sie całkiem "Not Bad" ze względu na range i stuny. Jak to sie sprawdza w rzeczywistości? Bardzo niski win ratio na LCS-ach, nie ma szans z takimi champ jak malp, nasus lub jakikolwiek innymi tanky postaciami po 20 min. Przykład? Ostatnia gra na finalach kiedy toplaner z royal club picknal kennena i NIE ROBIL NIC oprocz giniecia, niewiele bil, 0 mr, armora, hp. Bardzo serdecznie NIE POLECAM.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Hmm... Kennen i Jayce według mnie to postacie na solo top a nie adc. Jeśli szukasz adc to proponuję ci Ezreala, postać naprawdę dobra i godna polecenia. Pomyśl nad tą postacią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...