Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowa zabawa - Fight Aram Arena

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak wszystko co na aramie 5 vs 5 wybierają się nam losowi championi. W grze piszemy na czacie nick gracza lub nazwę postaci która ma pierwsza isc na walkę 1 vs 1 i 2 tez musi powiedziec oraz postacie nie mogą się kontrować zbytnio. I kto pierwszy walnie pierwszą krew ta druzyna wygrywa 1 mecz i odpada tamten co przegral 1 vs 1 oraz drużyna wygrana dostaje bonus czyli ten sam gracz moze 2 raz wziasc udzial w bitwie oczywisciep pokanany nie może walczyć na arenie tylko musi wyjsc z gry itd itd. gdy zostanie 1 champion a w 2 drużynie nie ta drużyna gdzie nie ma juz graczy to przegrywa. I wszystko dzieje się w tym samym meczu.

Podsumowując: 5 graczy jest w naszej drużynie i 5 w drużynie przeciwnej i tak wybieramy gracza ktory ma walczyc (cały team wybiera) i potem następny itd itd. Drużyna w której zostanie ostatni gracz wygrywa. To coś w stylu eliminacji..

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Co to ma byc? kiepski pomysl do tego opisane strasznie niezrozumiale. Skończ gimnazjum, potem zabieraj się za pisanie czegokolwiek bo nic nie rozumiem, poza tym, kto będzie to robił?

Opublikowano

Wszystko pięknie tylko taki mecz trwałby bardzo długo ... Biorąc pod uwagę to, że trzeba farmić, zgarniać expa to to naprawdę byłaby zbyt długa rozgrywka. No chyba, że jesteś brązem i nawalasz się na 1 lvl to baw się tak z kolegami ..

Opublikowano

Pojebany jesteś, nie?

Są ustalone rozgrywki, nie wiem co ty tworzysz.

Po nazwie tematu myślałem że dodali nową mapę :/

Opublikowano

Nieco słabe, czasochłonne, nudne (wg. Mnie).

Zresztą nawet jeśli, to w ten sposób można z przyjaciółmi zagrać, chociaż nawet nie wiem, czy nie pochowają się w krzakach, żeby First Blooda wbić. Taką sytuację miałem na normalu, 2 postacie chciały PVP, a najpierw wbiła się Morgana, a potem Garen.

Jeżeli takie pojedynki byś chciał, reszta musiałaby mieć zablokowaną możliwość działań (Jak przy banowaniu na drafcie) i zwiększony exp i gold co sekundę. Za to musiałby wziąć się Riot a wątpie, że to zrobią, chociaż... chcesz to próbuj.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Pojebało was całkiem, nie dość że przy ładowaniu trzeba czekać w chuj czasu bo gimbusy mają drewniane komputery to jeszcze w grze czekać na swoją kolej? Śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...