Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak to możliwe? Dobieranie przeciwników.

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna zaczynam sprawdzać z kim gram za pomocą lolnexus. Jestem w s1 gdy jeszcze miałem 0 pkt to u przeciwników i u mnie w teamie były same goldy, na linii miałem gold 2. Jedynym goldem 5 była Leona u nas w teamie i była last pickiem. Ja natomiast pickiem byłem 3 przede mną były dwa g2. A za mną jako 4 pick g3. Jak to możliwe, że byłem 3 pickiem z takim teamem? I dlaczego nie dobiera mi silverów do przeciwników i do teamu? Troche to nie fair ;(

Opublikowano

Pewnie zaczales rankedy grac niedawno i masz jeszcze nierozegranych ponizej 120 ,do 120 rankedow jest boost mmr :) A jak nie to high mmr ,ale to chyba pierwsze bedzie prawidlowe

kxAyLut.png

Opublikowano

Wygrywasz większość rankedów i masz wysokie MMR ,jeszcze jak dostajesz 29 pkt. i grasz z przeciwnikami,którzy mają podobne MMR jak Ty,więc możesz się tylko cieszyć że masz wysokie MMR,a różnicy między goldem i silverem wielkiej nie ma .

Opublikowano

ale jest róznica miedzy gold2 a silver1, niestety ;(

ale ty grasz na ich poziomie

bo masz wyskie mrr jak dostajesz po 29pkt czyli grasz na ich poziomie dal tego ci dobiera

ciesz sie a nie sapiesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...