Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiedźmin 3

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedźmin 3 nadchodzi wielkimi krokami, więc przyszedł czas, żeby zbierać pieniądze na nowego PC'ta pod tą grę, jak myślicie, ile kasy, będzie trzeba przeznaczyć na komputer pod tą grę? (wiem, że nie znane są oficjale wymagania) Na moim sprzęcie 2 działała na LOW więc nie mam co marzyć o 3 muszę wymieniać całego kompa :(

Opublikowano

2,5k wystarczy na medium-high

Zestaw :

http://www.morele.net/inventory/info/4fyGUh/

Na tym pograsz nawet w BF4 na ultra ( jak wyjdzie :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jak i na moim zestawie jak i też na na zestawie 2xUP zagrasz w BF4 na ultra lub mieszanka ultra-high

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jedynie co to wysyłkę , oraz montaż jak chcesz aby ci złożyli

Opublikowano

Jak i na moim zestawie jak i też na na zestawie 2xUP zagrasz w BF4 na ultra lub mieszanka ultra-high

I wytłumaczysz mi, co z tego ? Poza tym na BF4 gry się nie kończą (zobaczysz, jakie wymagania będzie miało futro wilka xD).

Dałem mu wydajniejszy zestaw z dobrą, przewiewną obudową, a nie byle starym szmelcem (chociaż nie podał modelu, różnie może być).

Pamiętaj - ja udzielam tylko rad, nie zmuszam do niczego, jak nie chcesz brać tego zestawu to nie bierz.

Opublikowano

@up, kto powiedział, że nie chce brać tego zestawu?? Jestem otwarty na wszelkie propozycje, obudowa jaką posiadam to, hmn.. COOLER MASTER ale modelu nie znam niestety... (guziczki mam z boku)

Szukam kompa, który mi pochodzi parę lat, obecny komputer, posiadam od 2008 roku, i jak na razie działa :D
Ale co z tego, jak nowe gry już na nim nie pójdą, mam rozumieć, że ten sprzęt będzie żywotny?(sorry za takie głupie pytania)

Opublikowano

W ilu fpsach, 30 czy 40 ? BF4 ma bardzo duże wymagania, a na multi zrobią się jeszcze większe.

Opublikowano

BF4 ma bardzo duże wymagania, a na multi zrobią się jeszcze większe.

Jak na razie to tej grze brakuję optymalizacji, a nie dobrego sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...