Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UMS[Industrial2+Gregtech]>>1.5.2<<[TWILIGHT][TEAMSPEAK]

EBEEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reffresh

@up to nie do mnie :) ja nie jestem administratorem tylko reklamuje //parveZ

To podaj chociaz jakis inny kontakt a najlepiej sie tym zajmij, jesli zobowiazujesz sie do reklamowania serwera powinienes zadbac o aktualne linki

Opublikowano

Serwer Prezentuje sie Fajnie.
Ile ludzi gra Mniej wiecej?

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

To podaj chociaz jakis inny kontakt a najlepiej sie tym zajmij, jesli zobowiazujesz sie do reklamowania serwera powinienes zadbac o aktualne linki

jezeli uda mi sie wbic na komputer wszystko ogarne narazie pozostaje to bez zmian napiszcie do Doonek na pw

elo

Opublikowano

Jest mozliwosc kupna Vipa?

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

Nie polecam serwera, head admin wywyższa kolegów, nie reaguje na skargi, ciągłe wyłączenia serwera, zero ogaru, dno.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...