Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gta 4 na windows 8

sleighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mianowicie chciałem przedtsawić wam forumowiczom mój problem jednocześnie prosząc o pomoc ,sprawa wygląda tak:

Instaluje gta 4 na windows 8 (gra oryginalna) wraz z zgodnoscia z systemem winxp sp3 wsyztsko idzie ładnie pięknie dopóki chciałem się zasejwować ,wtedy wyskoczył mi komuniat ze musze miec kto live ,ok zalozylem ,po zweryfikowaniu mnie jako uzytkownika wyskoczyla prosba o aktualizacje gry ,ok mysle niech sciaga te aktualizacje i gram dalej ,po zaktualizowaniu gra się uruchomila ponownie i przy ładowaniu rozgrywki gra sie wylaczyla ,gdy postanowilem ją ponownie wlaczyc ,wyskoczyl komunikat iż . " sorry ,but this version of gtaiv is not supported. Suppeorted versions : 1.0.1us, 1.0.2us, 1.0.3us, 1.0.4us, 1.0.0.4 " ,to samo wyskoczylo po zainstalowaniu patcha 1.0.7.0 ,nie mam już głowy ,wiem ze na win8 sa probemy z instalacjami ,więc prosze o pomoc kogoś kto się na tym "wyznaje" potocznie mówiąc :) pozdrawiam

Opublikowano

Znaczy to ,że ta wersja nie jest wspierana pobierz 1.0.1us, 1.0.2us, 1.0.3us, 1.0.4us, 1.0.0.4 ;)

Jeżeli pobrałeś i zainstalowałeś powinno działać, ale pamiętaj, musi to być któraś z powyższych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...