Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini turniej MpcForum

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wpadłem na pomysł ,żeby zrobić na forum taki mały turniej.Turniej będzie bez nagród robiony dla zabawy.Zapisy drużyn 5 osobowych do 31 października.

*Mecze będą rozgrywane w soboty oraz w niedziele zaczynając od 3 listopada godz. 18.00.

zgłaszanie drużyn pod tematem

Propozycje co do zmian pisać poniżej

post-709857-0-88427900-1381306349_thumb.jpg

Zgłoszone Drużyny:

*Makys is my idol

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Legenda
Opublikowano

Masz pozwolenie na turniej? Jeżeli nie to nie podpisuj się, że "MPC", ale możesz zapisać moją pseudo drużyne, która zagra na 100%. Nazwa: "Makys is my idol"

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Masz pozwolenie na turniej? Jeżeli nie to nie podpisuj się, że "MPC", ale możesz zapisać moją pseudo drużyne, która zagra na 100%. Nazwa: "Makys is my idol"

niemiałem namyśli że to turniej robiony przez mpc czy coś tylko wpadłem na pomysł aby zrobić coś takiego dla osób na mpc.Taką mała forme rozrywki :)

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Można by to podpiac, zrobić spis drużyn , uczestnikow, bardziej rozpisać, jakaś drabinka, pomyśleć o nagrodach, bo ciekawe to może być ;).

Gram.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Można by to podpiac, zrobić spis drużyn , uczestnikow, bardziej rozpisać, jakaś drabinka, pomyśleć o nagrodach, bo ciekawe to może być ;).

Gram.

Dobry pomysł tyle że ja nie mam kasy na takie coś.Dobrą opcją byłoby podpięcie tematu ,w ten sposób było by może więcej osób i można by zrobić wpisowe np 5-10 zł od drużyny ,czy coś w tym stylu i jak by było sporo drużyn to by sie cos wykminiło na nagrody.

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...