Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Polski serwer L2 jeszcze działa?

balaam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Grałem kiedys w Lineaga i pamiętam że bardzo mnie zainteresował. a jako ze mam teraz troche wiecej czasu wiec moge wrócic do niego lecz moje pytanie brzmi czy Lineage 2 PL Global zyje ? chciał bym ogarnąć gre po nowym patchu oraz grać jak najdłużej z dobrym klimatem i duża ilościa przeciwników na "EndGame" slyszalem ze na Plu gra teraz mniej ludzi niż na premierze wiec jak to wyglada ? Da się zebrac jakaś grupke ludzi na rajd bossy nawet na srednim poziomie postaci czy jest to możliwe tylko na "end game" ?

Proszę o opinie co do liczebności serwera oraz nastawienia graczy co do wspolnych wypadow ^^

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak usłyszałam że Pl wchodzi to go pobrałam ale nie ma w nim nic ciekawego co by było można o zagranicznych. Straszna lipka z tego co wiem to jeszcze jest na chodzie.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przecież było wiadome że tak będzie :) Polska nie potrafi tworzyć fajnych serwer-ów oprócz Metina/Minecrafta ... ( wielkich oczywiście )

Grałam na Pl-u i powiem jedno, szału nie było dupy nie urywało i nie dziwie się że padło. 

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę jak zaczynałem grać. Zeus z 5-6 lat temu. Fajny serwerek zagraniczny. PL dla mnie nic nowego, pograłem trochę i dałem sobie spokój z nim. Lipa trochę.

Może niebawem powrócę do starego ale za to dobrego L2 <3 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

NIe działa

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...