Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie trensferu postaci

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam 47 sorcerera na serwerze PvE i gra jest iście nudna chce przenieść sie na PvP

-Czy jest opcja darmowego transferu postaci? (czytałem że jest 1 darmowy transfer ale na nowej stronie nie ma jeszcze tej opcji)

-Czy ktos robił transfer za pomoca jakiejs innej metody oprocz automatycznego transferu czyli np. za pomoca supportu?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Transferu możesz dokonać tylko przy użyciu Character Transfer Voucher'a, który możesz zakupić w Tera Shop'ie za 249TT (cena z dnia postu)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie pchaj sie w taki syf. Rób to legalnie, bo inaczej mozesz sie na tym przejechac

Trochę Cię nie zrozumiałem...

Jak grałem pół roku temu to mogłem transferować swoją postać, ale jak wróciłem do gry(już z miesiac) to straciłem tą szansę nie wykorzystując jej... Może GF po prostu wycofał darmowy transfer postaci? Wydaje mi się, że na ten moment jedynym wyjściem jest wyłożenie hajsów na ItemShop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...