Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-hamachi] Terramine v1.2.0.2

bpijet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1322467066-U297077.png

Wątek nieaktywny. Nowy temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1062263-dedyk-terramine-12031/

Nazwa serwera: Terramine
Adres serwera: bartek128.zapto.org (port 7777)

Administratorzy: CrazyPonkeyMen
Wersja serwera: 1.2.0.2
Opis: Serverek non-hamachi 24/h hostowany przez mła ;)

Sloty: Na razie 20, ale to się jeszcze zobaczy

Uwagi:Dostępne komędy /tpa, /tpaccept, oraz /tpdeny, które umożliwiają teleportację do innych graczy za ich pozwoleniem. /spawn (teleportacja na spawn), /playing (gracze online na serwerze), /warp [nazwa] (teleportuje na wybranego warpa, lista warpów to /warp list). Na serwerze brak whitelisty

Regulamin:

Szanuj admina swego i sluchaj co do ciebie mowi!
Nie detonuj mapy, bo permban!
Cuboid na spawna 500 kratek od miejsca pojawienia.
Uszanuj prace innych graczy...

Opublikowano

Nie działa. Pisze, że nie ta wersja. Podobnie jak na terrazone. Musisz poczekać Tshock jeszcze nie wyszedł do tej wersji. Więc na razie na tshocku nie zrobisz servera.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Dokładnie, pare osób dla testu weszło na server i wszystko śmiga, chyba, że dziś był kolejny update do terrari.

A sam Tshock już wyszedł, tylko, że build, ale na razie, żadnych bugów nie udało mi się znaleźć ;)

Opublikowano

Uwierz mi. Twój serwer nie działa. Pobierz stąd to ci teraz napewno zadziała. https://github.com/NyxStudios/TShock/releases/tag/v4.2

Mam tshocka 4.2 ... Ew, nie żebym cię o coś oskarżał ale może masz pirata i starszą wersję? Mam paru kolegów z legalami i wbijają bez problemów ;) Może spróbuj zreinstalować terrarię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...